Radio Simplu

Digi RCS-RDS taie facturile cu 50%. Ce trebuie să facă toți abonații

Digi RCS-RDS continuă să fie liderul pieței de telecomunicații din România, datorită ofertelor imbatabile pe care le propune constant clienților săi. În această vară, compania vine în întâmpinarea abonaților cu un nou serviciu la un preț de nerefuzat, oferindu-le, totodată, și posibilitatea de a-și reduce facturile la jumătate.

Să vedem în ce constă cea mai nouă ofertă Digi. Campania promoțională „Roaming Prietenos” Pentru a celebra sezonul vacanțelor, Digi lansează campania promoțională „Roaming prietenos”, care se desfășoară între 27 mai și 18 august. Prin această campanie, clienții care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă Digi pot beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de până la 8 luni. De asemenea, Digi oferă unele dintre cele mai accesibile tarife de roaming în statele membre ale Spațiului Economic European (SEE).

Oferta de vară de la Digi RCS-RDS nu se limitează doar la roaming. Compania anunță o reducere semnificativă a facturilor, oferind clienților noi și existenți oportunitatea de a-și reduce costurile de telefonie mobilă la jumătate. Campania „Roaming prietenos” permite abonaților să se bucure de vacanțe fără grija costurilor ridicate pentru traficul de date și apelurile internaționale. Oferta de portare în rețeaua Digi Digi propune o ofertă atractivă pentru cei care doresc să-și porteze numărul în rețeaua mobilă Digi, fie din sistemul prepaid, fie din postpaid. Reducerea de 50% se aplică pentru o perioadă de 4, 6 sau 8 luni, la contractarea pachetelor Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, în funcție de numărul de linii transferate.

Detalii despre tarifele de portare: 1 număr portat: 2,5 euro/lună timp de 4 luni. 2 numere portate: 2 euro/lună timp de 6 luni. 3 numere portate: 1,75 euro/lună timp de 8 luni. 4 sau 5 numere portate: 1,5 euro/lună timp de 8 luni. Abonamentul Nelimitat de la Digi vine cu un pachet extins de avantaje, ideal pentru utilizatorii activi:

Minute nelimitate de roaming în statele membre SEE (țările UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Trafic inclus de date roaming de până la 5,5 GB în statele membre SEE. Internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă din România. SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi. 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE. Clienții Digi au posibilitatea de a alege între reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă și achiziționarea telefonului dorit în 24 de rate, cu avans 0. Această ofertă este disponibilă doar pentru clienții care dețin minimum un serviciu fix Digi și se adresează tuturor utilizatorilor, fiind valabilă exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Ce scop are aceasta campanie Campania „Roaming prietenos” de la Digi are ca scop principal susținerea relaxării clienților în perioada vacanțelor, oferindu-le reduceri semnificative la abonamentele de telefonie mobilă. Această inițiativă vine ca un răspuns la nevoia crescută de conectivitate și la dorința utilizatorilor de a rămâne în contact cu cei dragi, fără a se preocupa de costurile ridicate ale serviciilor de roaming.

Digi RCS-RDS își demonstrează încă o dată angajamentul față de clienți prin oferirea unor servicii accesibile și inovatoare. Reducerea tarifelor și oferta de portare avantajoasă subliniază dorința companiei de a se menține în topul preferințelor utilizatorilor și de a le oferi soluții eficiente și adaptate nevoilor lor. Digi RCS-RDS continuă să inoveze și să ofere servicii de calitate la prețuri competitive. Campania „Roaming prietenos” este doar un exemplu al modului în care compania răspunde cerințelor pieței și ale clienților săi.

Prin reducerea facturilor la jumătate și oferirea unor tarife de roaming accesibile, Digi reușește să îmbine perfect calitatea cu accesibilitatea, menținându-se în fruntea industriei de telecomunicații din România. Pentru a beneficia de aceste oferte avantajoase, clienții sunt încurajați să-și porteze numerele de telefon în rețeaua Digi și să exploreze pachetele de abonamente disponibile. Cu reduceri substanțiale și avantaje multiple, Digi oferă soluții atractive pentru toate nevoile de comunicare, asigurându-se că utilizatorii rămân conectați la cele mai bune tarife.