Radio Simplu

Diferenta de varsta dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase. Reactia parintilor ei cand au aflat de relatie

Liviu Dragnea si Irina Tanase s-ar fi despartit. Relatia lor a luat prin surprindere pe toata lumea, avand in vedere ca diferenta de varsta. Cei doi se cunosc din anul 2013, cand tanara a plecat la Ministerul Dezvoltarii, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

Potrivit presei din Romania, Liviu Dragnea s-ar fi despartit de Irina Tanase printr-un SMS din cauza geloziei. Relatia lor a intrat in centrul atentiei inca de la inceput din cauza diferentei de varsta dintre ei.

Irina Alexandra Tanase are 28 de ani, iar Liviu Dragnea 59 de ani. Cei 31 de ani dintre ei a facut lumea sa vorbeasca pe la colturi inca de la inceput. Jurnalistii de la Rise Project scriau in vara lui 2017 despre Irina Tanase ca este secretara lui Liviu Dragnea si ca fostul lider PSD a dus-o de mai multe ori in Brazilia, la Fortaleza.

Initial, Irina a ajuns acolo la doua luni de cand a devenit secretara sa si a fost insotita de fostul coleg de facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghitas. Irina Tanase a lucrat la inceput pentru Sebastian Ghita la firma Asesoft, dupa care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD si fost secretar general al partidului.

Potrivit presei, Liviu Dragnea a primit anumite informatii si nu a asteptat versiunea Irinei Tanase. Acesta s-a enervat si i-a trimis un SMS de despartire tinerei.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa.

Ce au spus parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea

„Nu au fost deloc de acord. Tatăl Irinei este mai mic decât domnul Dragnea, care are 57 de ani. Ce părinte ar fi de acord că față lor să umble cu o persoană cu 30 de ani mai mare? În timp, au înțeles că nu au ce face, că nu este alegerea lor. Dar nu au sufletul împăcat”, au declarat sursele din familie, potrivit evz.ro.