Radio Simplu

Diana Șoșoacă, scandal după ce au fost anunțate noile restricții! „Solicit exhumarea morților de covid”

Diana Șoșoacă nu este deloc de acord cu restricțiile impuse de autorități pentru perioada următoare. Fosta senatoare AUR l-a luat și pe Raed Arafat în vizor, susținând faptul că în țara din care provine ar fi fost condamnat la moarte pentru aceste decizii.

Diana Șoșoacă, foc și pară pe Raed Arafat
Diana Șoșoacă este foc și pară pe ultimele decizii luate de autorități. Fosta senatoare a adresat câteva cuvinte dure la adresa lui Raed Arafat. Omul politic susține că medicul ar trebui să meargă în țara lui, acolo unde condamnat la moarte. Totuși, aceasta nu a dat niciun detaliu despre motivul pentru care șefu DSU ar fi pus în această situație critică.

În continuare, Șoșoacă l-a luat în vizor și pe Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara.

“ De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni.

Tinerii din Timișoara să iasă în stradă, iar lui Fritz îi spun un lucru: să-și bage mințile-n cap, că venim noi la Timișoara și i le băgam. Da, așa este, Bucureștiul salveaza Timișoara. Să-și bage mințile-n cap, că nu e el stăpân acolo ”, a spus Diana Șoșoacă.
Totodată, fosta senatoare AUR îi îndeamnă pe români să iasă în stradă și să își strige nemulțumurile.

Ba chiar mai mult, adaugă faptul că vom fi obligați să plătim vaccinul peste un an, vaccin care va costa 1.500 de lei. “ Este obligatoriu să ieșiți în stradă, pentru că trebuie să vă apărați libertatea. Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea. Polițiștii sunt complici la crima împotriva poporului român. Poporul român se va scula și vă va pedepsi. Peste un an sau doi ne vor obliga să cumpărăm vaccinul care va costa 1.500 de lei. Ăsta e adevărul care vi se ascunde. Peste tot în lume, milioane de oameni ies în stradă ”, a spus Diana Șoșoacă.

„Solicit exhumarea tuturor morților de covid”
În final, Diana Șoșoacă solicită exhumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penale împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat.“ Useriștii aduc globalismul în România, iar PNL și UDMR îi susțin. Genocid. Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalele, solicit exhumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penalelor împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat ”, a declarat mai declarat senatoarea.