Radio Simplu

Detoxifică FICATUL și te scapă de RIDURI

Consumă acest elixir timp de 10 zile consecutiv, dimineața, și o să facă minuni! Sute de persoane l-au încercat și funcționează.

Cand stim ca ficatul sufera

Sanatatea unei persoane este influentata si de capacitatea organismului de a elimina toxinele. Cei mai multi oameni au o nevoie urgenta de a-si curata ficatului, din cauza expunerii la toxinele din mediu, a produselor toxice de ingrijire a corpului si a alimentelor procesate. Modalitatea ideala de a face acest lucru este detoxifierea ficatului.

Ficatul este unul dintre organele prin care organismul elimina toxinele atat de daunatoare. Este bine-cunoscut faptul ca ficatul este unul dintre cele mai harnice organe din corp. Acesta ”lucreaza” neobosit pentru a ne detoxifica sangele, pentru a produce bila care digera grasimile, pentru descompunerea hormonilor si pentru stocarea vitaminelor, mineralelor si a fierului.

Daca ficatul nu functioneaza bine, organismul nu poate digera bine alimentele si, mai ales, grasimile. De aceea, este esential sa evitati afectiunea denumita ”ficat gras” si sa incepeti detoxiferea ficatului pentru a elimina toxinele din corp.

Ficatul este cunoscut drept detoxifiantul natural al organismului, datorita functiei sale de curatare a corpului de toxine. De asemenea, ficatul produce bila necesara pentru o digestie sanatoasa. Daca este sanatos, ficatul poate detoxifica aproape toate substantele nocive cu care intra in contact organismul. In schimb, un ficat bolnav nu poate filtra substantele toxice la fel de eficient, iar acest lucru poate provoca o multime de simptome, cum ar fi:

 • ingalbenirea pielii (icter)
 • oboseala
 • umflaturi
 • mancarime
 • probleme la nivelul vaselor de sange
 • calculi biliari
 • greata
 • diaree

Multi specialisti in domeniul medical si reprezentanti ai companiilor producatoare de suplimente sustin ca ficatul acumuleaza toxine in timpul procesului de filtrare. In plus, acestia insista ca, dupa un anumit timp, aceste toxine pot produce o serie de simptome nespecifice, boli grave sau pot creste riscul de cancer. Cu toate acestea, exista putine dovezi care sa sustina aceasta teorie.

Cu timpul, insa, expunerea la substantele chimice poate provoca reale probleme la nivelul ficatului. Cel mai cunoscut exemplu este consumul de alcool, despre care se stie ca distruge functia ficatului in timp.

Detoxifierea ficatului – solutii

In majoritatea cazurilor, detoxifierea ficatului presupune sa:

 • urmati o alimentatie prietenoasa cu ficatul
 • evitati anumite alimente
 • urmati o dieta cu sucuri naturale
 • va curatati colonul si intestinele cu ajutorul clismelor
 • luati suplimente concepute speciale pentru detoxifierea ficatului sau pentru mentinerea cat mai sanatoasa a acestui organ vital

 

Reteta detoxifierii FICATULUI

Ingrediente: 1/2 măr, 1 cm ghimbir, 1 mână de spanac, o tijă de apio și 3/4 cană de apă.

@shapesbyhl Detoxifiază FICATUL și te Scapa de RIDURI. Consuma acest elixir timp de 10 zile consecutiv dimineața și o sa facă minuni! Sute de persoane l-au încercat și funcționează. Ingrediente: 1/2 mar, 1 cm Ghimbir, 1 mana de spanac, o tija de apio și 3/4 cana de apa. #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #andreeamonteiro #slabestesanatos #sfaturipentruslabit #viral #5pasidebine❤💃 #slimming #telina #apio #mar #ficat #healthylabbyandreeamonteiro #shapesbyhl #fatloss #ghimbir #detox #ficatmarit #elixir #save ♬ sunet original – ANDREEA MONTEIRO