Radio Simplu

Despărțire bombă la ”Puterea Dragostei”! Bianca și Livian au luat decizia! ”Avem un anunț foarte, foarte important de făcut”:

Relația dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” evoluează extrem de rapid, cei doi fiind mai îndrăgostiți ca niciodată, dovezile de afecțiune și momentele de tandrețe ale lor făcând deliciul publicului.

Mai mult decât atât, cei doi au decis, în urmă cu puțin timp, să facă un anunț extrem de important cu privire la viitorul lor împreună, momentul fiind, ca de obicei, presărat cu o adevărată risipă de gesturi tandre între Livian și Bianca d ela ”Puterea Dragostei”.

Astfel, în vlogul său, având-o alături pe Bianca, Livian de la ”Puterea Dragostei ” a început cu o frază care, cu siguranță, le dă de gândit fanilor lor. ”Avem un anunț foarte, foarte important de făcut. Ni s-a dat oportunitatea să părăsim casa ”Puterea Dragostei”, fără să ne afecteze clauzele contractuale”, a spus Livian, recunoscând că el și-ar dori asta. ”O să îmi iau la revedere cu amblele mțâini, dar și cu un pic de durere în suflet, pentru că aici mi-am cunoscut fericirea și iubirea”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei, moment în care Bianca, cu o privire tare pisicoasă, a replicat ”Mă faci să plâng”.

Iar dacă Livian pare decis să plece de la ”Puterea Dragostei”, Bianca este ceva mai circumspectă. ”Eu sunt 50% să plec, 50% să rămân. Aș vrea să plec pentru că mi-e dor de casă, pentru că vreau să îmi petrec mai mult timp cu tine, numai noi doi, pentru că nu vreau să mai existe reguli, pentru că m-am săturat de teste, de încercări. Vreau să ne vedem când vrem noi, nu mai vreau să ne țină staff-ul departe”, a explicat Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” și Livian, romantici până în măduva oaselor
În ciuda tuturor piedicilor, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” continuă să formeze un cuplu, iar relația lor pare să fie dominată de un romantism rar văzut în cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea la Kanal D. Mai mult chiar, deși sunt mai tot timpul împreună, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” nu se mulțumesc să se privească în ochi și să își spună cuvinte dulci, ci își trimit bilețele și scrisorele de amor.

”Te admir, ești demnă de așa ceva! TE UBEC (probabil, un diminutiv, romantic, al ”te iubesc, n. red.)! Tinzi spre perfecțiune și îmi împingi limitele prosperității… Tot tu mi-ai demonstrat că am limite! Cu tine uit de multe chestii ca țin de mine, de asta pun excelarea mea pe un loc inferior… Nu îți place, știu… Vreau să te scap de orice nesiguranță! Ești trandafirul ieșit din beton… Exact ca și mine”, i-a scris Livian frumoasei Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dovedind că relația lor este mult mai serioasă decât și-ar putea închipui careva.