Radio Simplu

Decizia luată de Irinel Columbeanu, după despărțirea de Oana Cojocaru. Lumea a rămas mască

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au decis să se despartă, iar relația lor părea a fi de domeniul trecutului. În această vară, cei doi au petrecut vacanțele separat, iar Oana – după ce a părăsit casa de la Izvorani – s-a mutat într-un apartament cu chirie.

Totuși, despărțirea nu a durat foarte multă vreme, iar Irinel Columbeanu și senzuala Oana au sosit, împreună, la un eveniment. Împăcarea pusă sub semnul întrebării a devenit, iată, realitate, iar Irinel și Oana – au declarat cei care i-au văzut – par mai îndrăgostiți ca niciodată. Mai mult, surse din anturajul celor doi au spus și că aceștia au plecat într-o vacanță, la Doha, tocmai pentru a sărbători reluarea relației sentimentale.

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru

Irinel Columbeanu a mărturisit că a cunoscut-o pe Oana la un festival de modă, acolo unde el era un simplu spectator, iar ea defila pe podium. Acesta a reținut chiar și hainele cu care era îmbrăcat manechinul.

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm. Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu la o emisiune TV.