Radio Simplu

DAN NEGRU, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PRO TV, DUPĂ CE I-A „FURAT” EMISIUNEA DE LA ANTENA 1: „CU PENELE ALTUIA TE POȚI…”

Fără audiență nu exiști pe piața media, iar posturile de televiziune încearcă să propună telespectatorilor emisiuni cu priză la public care să aducă rating considerabil. Uneori, apar și unele ”asemănări” în grilele de programe, show-uri care au făcut istorie fiind propuse într-o nouă grilă, de o altă televiziune, chiar dacă formatul este asemănător cu acela care fost o rețetă a succesului pentru concurență.

Pro TV va aduce pe micile ecrane o nouă emisiune, ”Masked Singer”, iar formatul show-ului este asemănător cu al aceluia în care Dan Negru aduce măști în prim-plan și se bucura de un succes uriaș. Pro TV a cumpărat respectivul format, iar emisiunea muzicală cu măști va fi difuzată pe post începând cu acest an.

Iată că Dan Negru are o primă reacție, pe pagina sa de socializare, după ce reprezentanții Pro TV au făcut publică informația, iar mesajul postat este de o ironie usturătoare.

”Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că Pro mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Brâncuși: „Cu penele altuia te poți împodobi dar nu poți zbura” … ????????????” – a scris Dan Negru pe Facebook, iar vizitatorii paginii sale de socializare au putut accesa, printr-un singur click, articolul din CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.