Radio Simplu

De necrezut! Motivul real pentru care Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV

Anamaria Prodan a anunțat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că își dă demisia și că nu mai poate prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche”. Se pare că motivele principale pentru care aceasta ia o pauză de la televiziune sunt reprezentate de familie și perioada aglomerată din fotbal.

Anamaria Prodan a demisionat de la emisiunea pe care o prezenta în urma reproșurilor primite din partea fetelor ei, care se simt neglijate. Se pare că televiziunea îi ocupa foarte mult timp impresarei și nu își petrecea îndeajuns de mult timp cu familia ei.

De asemenea, pe Anamaria Prodan o ține foarte ocupată și fotbalul. Aceasta a mai precizat că urmează și un meci important de baschet al fiicei sale Sarah și că nu vrea să îl rateze sub nicio formă.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan în direct la Pro Tv.

În plus, Prodan a mai precizat că în locul ei va veni cineva tot la fel de puternic și tot din aceleași cercuri.

„Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok”, a spus Anamaria Prodan.