Radio Simplu

De necrezut! Ce MESERIE a avut CELENTANO inainte de a juca in Las Fierbinti

Ca sa devina actorul care este astazi, Adrian Vancica a pornit de jos, si a muncit pe branci in Coreea de Sud. Avea 25 de ani pe atunci.

El si-a castigat existenta pe meleaguri straine, facand pe clovnul.

“Am stat un an de zile in Coreea de Sud. In 2002 am lucrat acolo, atunci cand a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte multi bani, pentru ca se faceau pariuri pe cine va castiga meciurile. Am lucrat intr-un parc de distractii, imens. Daca ai fost in Disneyland Paris, ala e pocnitoare. Am intrat in pielea mai multor personaje. Sa vezi ce frumos era cand eram costumat ca Zorro. Faceam clownerie, jonglerie, show-uri de strada, intram in pielea unor personaje de basm, sa se vada ca eram european. Acea experienta mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am facut-o. A fost o socializare brusca, pentru ca eram acolo cu mai multi rusi, bulgari, moldoveni. M-am intors apoi in Romania. In momentul in care eu plecasem din Romania, facusem cateva filme, cateva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem si o mica emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Vancica.

Intrebat cum e sa interpreteze rolul lui Celentano si de unde s-a inspirat, Vancica a explicat cu umor:

“Dupa doua zile de filmare ma dor ochii. Pentru ca eu niciodata nu-mi vad partenerii cu care joc, ma vad pe mine. Zici ca-s Al Pacino in , nu vad nimic in jur. Pe betivii pe care ii imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la numar, iar nici unul, niciodata, nu il recunoaste pe celalalt”, a mai povestit Adrian Vancica.

Actorul a debutat in serialul “Vertiges”, in 2001, iar apoi a plecat din tara. In 2004 a jucat in scurtmetrajul “Visul lui Liviu”, iar in 2006, in pelicula “Hartia va fi albastra”