Radio Simplu

De ce s-au ascuns atata timp:

Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Smiley de mai bine de doi ani și jumătate și a explicat cu sinceritate de ce și-au ascuns relația de ochii curioși ai presei.

Gina Pistol a declarat într-un interviu acordat revistei Elle că a nu a vrut ca presa să știe de relația lor și să le pună întrebări indiscrete.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: ‘Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?’. Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a spus Gina Pistol în cadrul interviului pentru Elle.

În cadrul aceluiași interviu Gina Pistol a făcut declarații exclusive despre noul sezon al emisiunii pe care o prezintă.
Vedeta se pregătește să plece într-o nouă aventură și spune că îi este foarte greu să își facă bagajele pentru că are voie doar cu două genți pe care trebuie să le care în fiecare dimineață și seara.

„Eu, de fapt, când încep să îmi organizez bagajele pentru Asia, nu mă întreb ce pun, ci ce nu îmi pun în bagaje pentru că sunt femeie, trebuie să apar pe sticlă și vă dați seama că am nevoie de foarte multe lucruri. Și nu e că mă pot întoarce oricând acasă ca să îmi iau un lucru pe care l-am uitat sau de care am nevoie.”, a mai spus vedeta tv pentru Elle.
Acest sezon vine cu o surpriză de mari proporții și Gina Pistol va avea și un coprezentator: Oase, câștigătorul sezonului 2.