Radio Simplu

Cătălin Botezatu, operat de urgență, din nou, în Turcia! A făcut hemoragie internă. Cum se simte

Cătălin Botezatu trece prin momente grele. A slăbit mult, iar starea lui nu este una tocmai bună. Se simte obosit și încă mai are mult de luptat cu boala cruntă care i-a zdruncinat toată viața. Designerul a mărturisit, într-o intervenție la Antena Stars, că a suferit nu una, ci patru operații în Turcia. El a explicat că la un moment dat a făcut hemoragie internă.

Medicii turci l-au diagnosticat cu o tumoră rară, neoplasm mucinos și au fost obligați să-i taie jumătate din colon. Recuperarea după o astfel de intervenție nu este deloc ușoară. Este nevoie de tratament destul de agresiv, dar și un regim alimentar strict. Însă boala poate regresa, până la vindecare. Chiar dacă acum creatorul de modă traversează o perioada mai dificilă, în câteva luni, organismul lui se va adapta la schimbări.

Declarațiile lui Cătălin Botezatu
„Nu e ușor într-o lună și un pic să suporți 4 operații, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat (…). Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a m-ai făcut o altă operație (…) Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu.

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a spus designerul la Antena Stars.