Radio Simplu

De ce nu zâmbește niciodată Victoria Beckham? Vedeta a recunoscut tot

Toți cei care au analizat fotografii cu Victoria Beckham au sesizat un singurul lucru, pe lângă faptul că are un simț vestimentar desăvârșit: nu zâmbește niciodată. Indiferent de momentul zilei ori de ocazia cu care este fotografiată, soția lui David Beckham pare că nu simte nicio bucurie niciodată.

Vorbește despre fericirea în cuplu, dar și de cea pe care i-o aduc cei patru copii, însă niciodată nu o vedem cu zâmbetul pe buze. Mulți au catalogat-o, de-a lungul anilor, ca fiind ”veșnica nemulțumită”, însă adevărul este altul. Victoria Beckham are un motiv bine întemeiat pentru care nu râde niciodată în public.

Și totul are de-a face cu percepția ei asupra fizicului ei. Da, Victoria Beckham nu zâmbește pentru că nu-i place cum arată atunci când o face. Așa că are grijă ca de fiecare dată când apare în public să nu schițeze niciodată un zâmbet. ”Zâmbesc, dar o fac pe interior, căci în exterior am niște aparențe de salvat”, a fost explicația acidă a designerului.

Culmea e că spune despre ea că are un simț al umorului foarte dezvoltat și că toți cei care se află în preajma ei se distrează copios. Asta chiar am vrea să vedem!