Radio Simplu

De ce e bine să pui făină în tigaie înainte să prăjești ouăle. Trucul genial al bucătarilor

De ce e bine să pui făină în tigaie înainte să prăjești ouăle. Trucul genial al bucătarilor care îți va ușura viața în bucătărie. Efectul întrece orice fel de așteptare și nu vei mai uita niciodată să adaugi acest produs simplu.

Sfat util pentru ouă ochiuri. Motivul pentru care marii chefi pun în tigaie un strop de făină
Ouăle ochiuri nu lipsesc din meniurile restaurantelor și nici de la micul dejun. Se realizează foarte ușor, bucătarii renumiți din țară sau din străinătate având o soluție simplă înainte de a le pune la prăjit.

În tigaie se toarnă foarte puțină făină, după ce s-a încins foarte bine uleiul de floarea soarelui. Este nevoie de un timp de așteptare foarte scurt ca să rumenească.

Următorul pas este să adaugi ouăle. Acesta este motivul pentru care nu se mai prind de margine și nu se ard. Se prăjesc perfect și sunt delicioase.

Ponturi practice în bucătărie. Ce trebuie să știi
Un alt pont practic în bucătărie, care are legătură cu făina este folosit și la merele pentru tot felul de prăjituri și deserturi. Mai exact, fructele se tăvălesc prin acest ingredient înainte de a fi pune în preparatul culinar.

De asemenea, șnițelele devin crocante dacă sunt date printr-o compoziție obținută din făină și o linguriță de praf de copt. Se prăjesc în ulei încins pe ambele părți astfel încât să nu absoarbă o cantitate prea mare.