Radio Simplu

Dans swing de excepție – dansatorii au încins spiritele cu mișcările lor

Asemenea melodiilor prederate pe care iubim să le ascultăm, fiecare dintre noi are și câte o melodie preferată pe care adoră să danseze. Este acea melodie care nu te lasă să stai pe scaun atunci când ești la o petrecere și mergi repede pe ringul de dans, sau ca atunci când dansezi până și la volan dacă auzi cântecul la radio.

Nu mai contează cine te privește, fie că ești în trafic, la cumpărături sau în oricare altă locație. Pentru unii oameni, acest cântec poate fi unul modern pe care l-au auzit recent la radio, sau din contră, unul foarte vechi, din vremea adolescenței.

De cele mai multe ori, aceste cântece sunt plăcute de toată lumea. Cum să nu dansezi Macarena la o nuntă? Unele melodii au câștigat o popularitate imensă de-a lungul anilor și sunt folosite în continuare, fie la petreceri, fie la concursuri și audiții.

Acesta este meritul muzicii! Ne face să râdem, să plângem, să dansăm, să ne apropiem de alți oameni, fie că sunt ei și străini. Poate că în cadrul unui festival, ai alege o melodie ceva mai modernă și mai alertă, dar cuplul de dansatori din imaginile de mai jos au decis să facă ceva cu totul și cu totul special.

Cei doi au ales să aleagă o zonă mai clasică și de modă veche pentru dansul lor și, trebuie să recunoaștem, rezultatul nu a dezamăgit. Bianca Locatelli și Nils Andrén au dansat împreună de-o viață. Mișcările lor de swing i-au făcut pe cei doi atât de populari încât au ajuns să călătorească în toată lumea pentru a dansa, mai ales că sunt atât de pasionați de ceea ce fac!

În acest filmuleț preluat din cadrul festivalului “Rock That Swing”, din Munich, Germania, Bianca și Nils ne prezintă, din nou, ceva spectaculos. Sunt îmbrăcați asemenea modei anilor 90. Nils poartă un costum gri și o cămașă albă cu nasturi și cravată neagră. Bianca arată minunat în rochia sa de lungimea midi, având părul prins la spate, în stil victorian.

Ceea ce este cert este că sunt pregătiți să dea pe spate audiența, fără doar și poate. Tocmai atunci când publicul crede că cei doi vor dansa pe o melodie mai modernă și că perechea de dansatori amuzanți au ales o melodie hip-hop pentru a-și desfășura dansul, melodia hit “Hey! Baby!” din filmulul “Dirty Dancing” se aude la boxe.

Stilul de dans al celor doi este, cu adevărat, special. Aceștia au introdus câteva mișcări specifice filmului “Dirty Dancing”, iar publicul nu a putut să nu observe chimia dintre cei doi dansatori. Chiar dacă melodia a fost mai conservatoare, mișcările lor nu au fost nici pe departe așa.

Bianca și Nils au făcut un adevărat spectacol în minutele în care au dans, iar asta s-a văzut și prin rezultate. Imaginile dansului lor din februarie 2018 a primit peste un milion de vizualizări. Asta însemnă pasiunea adevărată – atunci când iubești ceva cu adevărat, nu mai contează ceea ce îți cere majoritatea.

Bianca și Nils reprezintă un exemplu pentru toți cei care nu au curaj să își urmeze pasiunile.