Radio Simplu

DANI OȚIL, VACANȚĂ DE VIS ALĂTURI DE IUBITA SA! UNDE AU PETRECUT ACEȘTIA

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Priscariu, au petrecut revelionul într-o destinație de vis, exotică. Cei doi au plecat în Mexic pentru a se relaxa într-o vacanță minunată, bucurându-se de decorul exotic. Modelul a postat mai multe poze îmbrăcată în costume de baie extrem de senzuale, punându-și silueta perfectă în evidență.

PE ACEEASI TEMA
Dani Oțil își dorește o familie: „Îmi doresc copii în primul rând. Chiar îmi doresc.”
Gabriela este un model de succes, ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” de la Kanal D. Deși Dani Oțil este o persoană publică extrem de discretă, Gabriela adoră să posteze pe rețelele de socializare tot ce face pentru a-și ține fanii la curent.

Dani Oțil, vacanță de vis alături de iubita sa! Unde au petrecut aceștia
Cei doi nu s-au putut abține din a nu se fotografia pentru a-și bucura fanii cu peisajele de acolo. Mai mult, ei au postat și câteva poze împreună, ce arată cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt. Dani Oțil și Gabriela au petrecut sărbătorile departe de România, iar Anul Nou i-a prins pe o plajă superbă din Mexic, de unde s-au și pozat.

Totuși, nu doar fizicul impecabil o recomandă pe Gabriela. Tânăra în vârstă de 26 de ani a absolvit Dreptul, o facultate nu tocmai ușoară. Mai mult, cei doi împărtășesc și aceeași pasiune: sportul. Gabriela petrece foarte multe ore în sala de fitness, iar lui Dani Oțil exercițiile fizice i-au schimbat total viața.