Radio Simplu

Cum arată Sanda Ladoși la 50 de ani! Solista are o siluetă impecabilă, după ce a slăbit enorm

GALERIE FOTO (7)

Sanda Ladoși parcă întinerește pe zi ce trece! Celebra solistă de muzică ușoară a împlinit pe 2 ianuarie 50 de ani și arată spectaculos.

Cum arată Sanda Ladoși la 50 de ani! Solista are o siluetă impecabilă, după ce a slăbit enorm
Vedeta a avut ambiție mare să slăbească, având în vedere că este mămica a doi copii. În 2016, Sanda Ladoși lupta din răsputeri cu kilogramele în plus și se îngrășase peste măsură. La vremea respectivă, purta doar blugi și haine largi pentru a-şi acoperi formele.

Acum, s-a transformat total și îndrăznește să poarte ținute super-sexy care să îi pună în evidență silueta suplă. Într-un singur an, vedeta a slăbit peste 15 kilograme și arată de milioane. Sanda Ladoși se poate mândri acum cu picioare tonifiate și mijlocul subţire.

În urmă cu mai bine de 5 ani, aceasta recunoștea că are probleme mari cu greutatea și nu se poate abține de la mâncare.

‘Mănânc foarte mult şi nu mă pot controla. Din cauza stresului, deschid mereu frigiderul. Sunt conştientă că m-am îngrăşat şi aş vrea să dau jos zece kilograme’, declara ea pentru Click!.

Sanda Ladoși, director artistic la Circul Metropolitan, a reușit să slăbească cu ajutorul sportului și a unei diete stricte.

De Revelion, artista a impresionat cu trupul tras printr-un inel. Ea a susținut un recital la TVR2, în cadrul căruia a purtat o fustă mini, care i-a lăsat la vedere picioarele superbe.

‘Am slăbit foarte tare şi din nemâncat. Practic nu puteam mânca, nu puteam dormi. Eram atât de preocupată şi de ocupată, încât nu puteam să mănânc şi să dorm. Am slăbit, era evident să slăbesc. Nu ţin o dietă în mod special, dar fac foarte multă mişcare. Sport mult şi alergat în special. Mie îmi place să alerg, fac foarte multe stadioane.

Sunt un om optimist, pozitiv şi, întotdeauna, acele palme de la viaţă, eu le-am luat ca experienţe şi nicidecum să mă dărâme, ci să mă întărească. Nu să îmi facă rău, ci să îmi facă un bine din punct de vedere al tăriei de caracter’, spunea artista după ce a dat jos kilograme bune.

Sanda Ladoși este măritată cu Ștefan Tache și au împreună doi copii, o fată și un băiat: Bogdan și Ioana.