Radio Simplu

Dacă ai o femeie puternică lângă tine, nu o pierde

Vei pierde o femeie puternică, atunci când nu îi vei spune “Salut”. Ea poate fi diferită, unică, fascinantă, însă o vei pierde, doar pentru că nu ai profitat de ocazia să o cunoşti.

Vei pierde o femeie puternică, dacă vei fi un tip greu accesibil. O femeie puternică nu are timp să alerge după cineva, deoarece aleargă după visurile sale.

Ea nu caută să-şi petreacă timpul cu cineva, care nu e dispus să-şi petreacă timpul cu ea. Nu este nepoliticoasă sau mândră, ci doar îşi protejează inima.

De multe ori i-au provocat durere, de aceea nu o pierde înainte de a o cuceri.

Vei pierde o femeie puternică, dacă îţi vei ascunde emoțiile. Ea nu crede că astfel îţi arăți puterea. Ea te consideră cel mai minunat, atunci când nu-ţi este frică să fii aşa cum eşti, să fii pur şi simplu Om.

Ea nu vrea să ghicească ce simţi, ea vrea să savureze tot ce îi poţi oferi. Ea e atât de absorbită de această viaţă, încât are nevoie de cineva, cu care să savureze viaţa împreună.

Vei pierde o femeie puternică, dacă o vei trata ca pe o simplă femeie. Ea este mai mult decât atât. Este demnă, egală, puternică, ea poate mişca munţii din loc.

O femeie puternică nu e neapărat o feministă arogantă, ea îşi cunoaşte propria valoare și abilitățile și nu-i va permite nimănui s-o lipsească de aceste calităţi.

Ea știe când este folosită ca femeie şi când i se admiră sufletul.

Vei pierde o femeie puternică, dacă o vei umili. O femeie puternică a muncit din greu pentru a-şi construi respectul de sine, cariera, relațiile. Nu va fi cu cineva, care nu observă ce a realizat.

Vei pierde o femeie puternică, dacă nu o vei respecta. Pentru că, ea știe ce înseamnă tăcerea și remarcile cu sens dublu. Ea știe cum să se respecte și nu va tolera lipsa de respect din partea ta.

Vei pierde o femeie puternică, dacă te vei sta în faţa ei în genunchi. Ea nu are nevoie de un astfel de bărbat. Are nevoie de cineva care să lupte, nu să cerșească, de cel care e la fel de hotărât precum e ea, de cel care știe cum să-şi ceară iertare şi să ierte.

Vei pierde o femeie puternică, dacă o vei lăsa să plece. Ea nu este ca celelalte. Ea nu va face o dramă. Ea nu se va întoarce înapoi la tine, ea doar va privi, cum o lași să plece.

Dacă ai o femeie puternică lângă tine, nu o lăsa să plece.

 

10 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să fii cu o femeie puternică

1. Se poate descurca pe cont propriu

O femeie puternică să descurcă singură în viață

O femeie puternică va avea uneori nevoie de ajutor pentru a finaliza un proiect sau o activitate. Însă acest tip de femeie încearcă mereu să se descurce pe cont propriu.

Ține cont de faptul că ea va dori să preia controlul din când în când și să gestioneze situația așa cum i se pare adecvat. Nu încerca să te amesteci în deciziile sale deoarece riști să o enervezi.

2. Este creativă

O femeie puternică are mintea deschisă, este inovatoare și caută permanent noi subiecte de conversație. Îi place să citească, își rezervă timp pentru hobbyurilor sale și se implică în activități noi pentru a-și face viața mai interesantă.

Acestea fiind spuse, reține că o femeie puternică se va plictisi dacă o duci mereu în aceleași locuri sau dacă nu îți place să ieși din casă.

3. Știe cum să comunice

Comunicarea este esențială pentru o femeie puternică

Abilitățile de comunicare optime reprezintă una dintre cele mai interesante trăsături ale unei femei puternice. Ea nu se sperie de situațiile dificile și nu ascunde ceea ce simte.

Femeile puternice sunt directe, pregătite pentru orice tip de reacție și le place să discute despre problemele lor pentru a descoperi noi soluții.

4. Este capabilă să aibă grijă de ea însăși

A avea o personalitate puternică nu înseamnă că nu ai nevoie de compania altora sau că nu vrei să te simți îngrijit din când în când. De cele mai multe ori însă, o femeie puternică nu va ascunde faptul că se poate apăra singură. Ea nu are nevoie de ajutorul tău pentru a lua decizii importante.

5. Are obiective clare

O femeie puternică are obiective clare în viață
Chiar și atunci când este îndrăgostită, o femeie puternică știe ce vrea și ce trebuie să facă pentru a-și atinge obiectivele. Ea este conștientă că iubirea de sine este esențială.

În plus, o femeie puternică va încerca să depășească obstacolele care îi ies în cale pe cont propriu, astfel încât să-și îndeplinească principalele visuri. Nu încerca să o ții în loc deoarece riști să nu mai faci parte din viața ei.

6. Nu simte nevoia să își petreacă tot timpul alături de tine

Timpul petrecut împreună poate fi minunat și vă permite să aveți experiențe importante unul alături de celălalt. Cu toate acestea, o femeie puternică simte nevoia să petreacă timp și singură sau cu alte persoane din grupul său social.

Dacă te aștepți ca ea să ți se dedice complet, relația voastră este sortită eșecului. Reține că o femeie puternică trebuie să aibă spațiu personal. Desigur, și tu ai această nevoie.

7. Vrea ca situația să fie clară

O femeie puternică nu acceptă ca relația voastră să fie ambiguă

Când vine vorba de iubire, o femeie puternică vrea ca totul să fie clar, chiar dacă rezultatul final nu este cel dorit. Ea trebuie să știe exact ce fel de relație aveți, la ce se poate aștepta din partea ta și ce fel de viitor veți avea împreună.

Nu-i plac persoanele care se joacă cu sentimentele sale. De îndată ce își dă seama ce se întâmplă, o femeie puternică va încheia relația.

8. Își dă seama când lucrurile nu merg bine

Dacă relația nu funcționează, o femeie puternică nu se va sfii să îți spună adevărul. În plus, ea îți va cere să purtați o discuție sinceră. Acest tip de femeie îți va analiza comportamentul, detectând imediat orice infidelități sau îndoieli.

9. Îi este teamă că va fi rănită

O femeie puternică nu vrea să fie rănită

În ciuda atitudinii sale puternice și a minții sale mature, o asemenea femeie va menține o anumită distanță între voi, până când începe să simtă că poate avea încredere în tine. O femeie puternică îți va împărtăși multe, dar, cel mai probabil, nu o vei cunoaște cu adevărat decât abia când stabilește că îi meriți încrederea.

10. Este o persoană pozitivă

Toate femeile puternice au o atitudine pozitivă. Ele pun sub semnul întrebării gândurile sumbre ale celorlalți și se enervează dacă aceștia continuă să se lase copleșiți de negativitate.

Pentru o femeie puternică, gândurile negative reprezintă un obstacol în viață. Din acest motiv, ele încearcă mereu să vadă jumătatea plină a paharului.