Radio Simplu

Cutremurător de slabă! Cum a ajuns să arate Angelina Jolie după dubla masectomie și operația de extirpare a uterului

GALERIE FOTO (3)

Are 44 de ani, este mamă a șase copii și a divorțat, de curând, de actorul care era cunoscut odinioară drept cel mai sexy actor din Cetatea Filmului. Vorbim, da, despre Angelina Jolie, care a fost un simbol al sex-appealului în rândul zeițelor de la Hollywood. Dar cum arată astăzi cea care a deținut multă vreme titlul de cea mai frumoasă femeie din lume?

Ei bine, să zicem că trecerea timpului a avut un cuvânt greu de spus în evoluția fizică a superstarului. Ajunsă deja la 44 de ani, Angelina Jolie de abia mai amintește de cea care, odinioară, era cea mai sexy femeie din lume. Și asta pentru că, în ultimii ani, actrița a trecut prin două operații majore: cea de îndepărtare a uterului și dubla-masectomie.

Iunie 2019

În martie 2015, Angelina Jolie recunoștea, printr-un eseu deschis, că a luat decizia de a-și îndepărta preventiv uterul și că a recurs la o masectomie, deoarece a descoperit că poarta gena cancerului. Angie aflase că a moștenit de la mama sa, actrița Marcheline Bertrand, gena cancerului, motiv pentru care a decis să diminueze șansele la cumplita boală.

Decizia de a trece prin aceste operații, dar și perioada de stres la care a fost supusă din cauza mariajului său, i-au pus capac Angelina Jolie. Astăzi, la 44 de ani, actrița are o siluetă extrem de fragilă și nu puține publicații străine au titrat că se află în pragul anorexiei, având doar 45 de kilograme. Totuși, actrița îi liniștește pe fani și spune că se simte bine și că toate zvonurile iscate sunt false.

Loading...