Radio Simplu

Cum a reacționat Aurel când fosta iubită s-a întors la ”Insula Iubirii” pentru a-l ispiti?

GALERIE FOTO (2)

În timpul ediției difuzate aseară, de postul de televiziune Antena 1, concurentul Aurel a avut parte de o surpriză de proporții. Fosta lui iubită, Alexandra, și-a făcut apariția în Thailanda pentru a-l recuceri.

Și deși, inițial, Aurel s-a declarat imun la farmecele fostei iubite, clipele ce și le-au petrecut împreună au trădat adevăratele intenții ale bărbatului, care nu cu mult timp în urmă se declara fidel ispitei Dana. După o baie în piscină și o discuție îndelungată, Aurel deja avea să-și manifeste fâstâceala în fața fostei partenere de viață.

În scurt timp, bărbatul nu s-a mai sfiit să recunoască că Alexandra a fost marea lui iubită și că prezența ei în emisiune îl pune în dificultate. Deși a încercat să-și controleze gesturile și acțiunile vizavi de ea, camerele au surprins lejeritatea și naturalețea cu care se comporta Aurel în fața Alexandrei. Ajunși în pat, împreună, Aurel n-a mai putut să-și țină în frâu pornirile sexuale vizavi de fosta lui iubită, deși aceasta se află în postura de ispită.

Loading...