Radio Simplu

Cutremur în cazul Caracal! Decizia autorităților declanșează scandalul: Familia Alexandrei se revoltă

Cutremur în cazul Caracal. Ultima decizie a autorităților declanșează un imens scandal. Familia Alexandrei Măceșanu se revoltă și nici nu vrea să audă. Sărbătorile le aduc cea mai proastă veste posibilă. Procurorii sunt însă în alertă. Dacă nu acționează repede, monstrul Gheorghe Dincă ar putea scăpa.

Decizie extrem de controversată a procurorilor în cazul Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată, de urgență, la DIICOT. Oamenii legii vor să le dea acestora certificatul de deces al tinerei. Părinții tinerei refuză însă să facă acest lucru.

Mama Alexandrei Măceșanu a fost chemată pentru a ridica certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu, după ultimele informaţii oficiale din dosarul Caracal. De asemenea, alături de familia Măceșanu va veni și Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă ar putea să scape
Procurorii sunt în alertă. Gheorghe Dincă ar putea să scape de pușcărie. Tocmai de aceea, oamenii legii accelerează procedurile pentru că în câteva zile trebuie să trimită dosarul crimelor din Caracal în judecată, altfel, Gheorghe Dincă va fi pus în libertate, anunță Antena 3.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţinea că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.