Radio Simplu

Barbatul fara sfert de cap. Ce a baut acest tatic de medicii au fost nevoiti sa ii elimine o parte din creier. O poveste reala si emotionanta

GALERIE FOTO (2)

Barbatul fara sfert de cap. Numele lui este Austin si a devenit tatic acum cateva luni. Povestea lui este impartasita in mediul online de sotia sa, Bianna. Tanara vrea ca toata lumea sa stie la ce riscuri se expune din cauza unei bauturi nesanatoase.

Brianna si Austin sunt doi parinti norocosi si fericiti. Au o poveste de dragoste unica in lume. Totul a inceput cand au aflat ca vor deveni parinti. Brianna i-a spus lui Austin ca e insarcinata si au fost amandoi in extaz. In timp, tanarul a inceput sa munceasca mai mult.

Austin statea peste program pentru a isi face treaba. Spera sa obtina o promovare la munca si, implicit, un salariu mai mare. Aveau nevoie de bani pentru cand baietelul lor urma sa vina pe lume. Asa ca, pentru a face fata orelor lungi de munca, a inceput sa bea energizante.

Din ce in ce mai multe energizante. Era singurul mod in care se putea concentra timp de 10 ore pe zi. Acest lucru, excesul de zahar si cofeina, i-a cauzat. Organismul lui Austin nu a mai suportat si a cedat. Brianna este cea care i-a fost alaturi la greu.

„Buna! Numele meu este Brianna si asta e povestea mea:
Iubirea nu sta in lucrurile mici. Nu sta in telefoane, intalniri sau amintiri. Iubirea e sa stii ca ai sacrifica lucruri pe care nu stii ca ai putea sa le sacrifici. Iubirea e lipsita de egoism. Ai simtit vreodata ca ti se zguduie viata? Ai fost lovit vreodata de emotii atat de puternice incat totul devine neclar si tremuri?

Plamanii te strang si, pentru putin timp, nu poti face nimic. Nu poti sa te misti, sa gandesti, sa reactionezi. Eu am simtit asta. Am experimentat ceva ce nu am crezut ca o sa traiesc vreodata. Si totul in cele 9 luni de sarcina cu baietelul meu. Sa ramai insarcinata presupune o calatorie extraordinara. Creezi viata in tine. Simti iubire neconditionata pentru cineva pe care nu l-ai mai intalnit.

Austin si cu mine eram extaziati sa ne cunoastem baiatul. Sa il aducem acasa si sa fim o familie. Dar nu mi-am imaginat, cand m-am culcat in acea seara, ca viata mea va fi zguduita in cateva ore. Inca imi aduc aminte cum m-a trezit soacra mea in acea dimineata. „Austin a avut un accident”, mi-a spus ea. Stiam doar ca e in spital, dar nu stiam de ce.