Radio Simplu

Cum suna celebra melodie cantata la un pian gigantic, cu picioarele

Patru tineri foarte talentati in ale muzicii au pus la cale un moment artistic impresionant, folosindu-se de un pian gigantic, la care au cantat cu ajutorul picioarelor.

Tinerii au pus in scena melodia Despacito, cantandu-i linia melodica pe pianul gigant, cu un ritm al picioarelor pe care nu oricine il poate avea.

Tinerii s-au sincronizat perfect, rezultatul fiind unul de exceptie. Filmarea face furori in mediul online si toata lumea admira munca depusa de acestia.

Pasito, pasito, ”Despacito” a ajuns să fie care mai tare piesă din lume în acest moment. Domină toate topurile importante, are peste 800 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns No. 1 și în Most Wanted, fiind cea mai mare urcare EVER.

Dar probabil nu știai că Luis Fonsi nu a vrut să o lanseze inițial sau că are pregătite câteva remixuri beton.

Fonsi a dat un interviu pentru Billboard, în care a povestit cum s-a născut hitul momentului și a recunoscut că se simte copleșit de succesul pe care l-a înregistrat piesa. El a spus că nu se aștepta ca melodia să ajungă pe primele locuri în topurile din țări precum Elveția, Italia, România, Franța sau Portugalia, care nu sunt vorbitoare de limba spaniolă.

DESPACITO MANIA! Cele mai tari MEME-uri despre hitul lui Luis Fonsi feat. Daddy Yankee – Despacito

Artistul de origine portoricană a mai povestit că ”Despacito” nu trebuia să fie prima piesă lansată de pe noul album: ”Când am făcut demo-ul, l-am pus deoparte și am continuat să lucrez la celelalte piese de pe album. Dar melodia asta se afirma față de celelalte.

Când m-am întâlnit cu producătorii, au ascultat-o și în aceeași zi am hotărât să lăsăm la o parte orice altceva și să lucrăm la ”Despacito”.

Când am ascultat varianta finală, atât eu, cât și Daddy Yankee am fost surprinși de sound-ul puternic, fresh și diferit. Dar nu îți oferă nimeni nicio garanție, doar fanii decid dacă o melodie are succes sau nu”. Iar fanii și-au spus cuvântul!

E oficial! A apărut prima MANEA după hitul „DESPACITO” de la Luis Fonsi feat. Daddy Yankee

Artistul a mai dezvăluit că are pregătite câteva remixuri beton, printre care o versiune salsa a piesei, dar le va lansa pe toate la momentul potrivit.