Radio Simplu

Cum şi-a făcut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali. Detalii ascunse din trecutul său au ieşit la iveală

GALERIE FOTO (2)

Cum și-a făcut averea, de fapt, Mihai Theodor Mincu, supranumit ”Prințișorul Dobroeștiului”, ginerele lui Gigi Becali. Detaliile din trecutul său au ieșit la iveală.

Cum şi-a făcut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali
Gigi Becali are acum toate motivele pentru a fi fericit. Sâmbătă, 12 octombrie, Teodora, 24 de ani, fiica cea mare din cele 3 pe care le are cu Luminița, s-a măritat. Tânăra l-a ales pe Mihai Theodor Mincu, în vârstă de 28 de ani, drept soț. Nunta a fost spectaculoasă, latifundiarul a dansat ca în zilele bune, a făcut declarații emoționante, iar unul dintre gesturile sale cu care, de altfel, a obișnuit oamenii a ajuns viral pe internet.

Mai exact, înainte de finalul nunții, patronul FCSB i-a chemat pe toți ospătarii care au avut grijă ca nunta să iasă ca la carte și le-a dat fiecăruia câte 200 de euro. Acum că nunta a rămas doar o amintire frumoasă, în prim-plan au apărut detalii despre mire.

Detalii despre trecutul lui Mihai Theodor Mincu
Mihai Theodor Mincu, cunoscut și drept ”Prințișorul Dobroeștiului”, pentru relațiile lui pasagere cu domnișoarele din București, printre ele și Daniela Crudu, a intrat într-una dintre cele mai puternice familii din țara noastră. Mic afacerist, însă fără prea multe reușite în domeniu, Mincu a avut probleme serioase cu legea. Bărbatul a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional pentru contrafacere de mărfuri.

El a fost acuzat că a pus în circulație produse care purtau mărci identice ori similare cu unele deja existențe pe piață, aducând, astfel, prejudicii titularilor mărcii înregistrate. Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel au fost ca părți civile în proces, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată.

Ginerele lui Becali, condamnat penal
Urmare a faptelor sale, condamnarea. Mincu a fost condamnat penal, dar, din fericire pentru el, a scăpat de închisoare. S-a ales doar cu 90 de zile-amendă, potrivit cancan.ro.

“Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă și stabilește suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei, inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, au transmis magistrații

Instanța a dispus distrugerea bunurilor pe cheltuiala inculpatului
„Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinței de reținere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. și tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc..

Totodată, instanța dispune distrugerea bunurilor susmenționate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei în faza urmăririi penale și 500 lei în faza de judecată)”, au stabilit oamenii legii.