Radio Simplu

Claudia Ghițulescu, declarații șocante despre amanta de 20 de ani a soțului: „Avea viață dublă!”/ Cum și-a dat seama că e înșelată

Șoc și groază pentru Claudia Ghițulescu în această vară când și-a prins bărbatul că o înșală cu o copilă de 20 de ani. În timp ce ea spera să rămână gravidă din nou, după o sarcină pierdută, soțul ei, Marian, trăia, de un an, o poveste de dragostre cu una dintre angajate.

Mult timp, cântăreața de muzică populară a crezut că tensiunile dintre ea și soțul ei sunt cauzate de pierderea sarcinii, pentru ca apoi să afle că absența lui emoțională din relație se datora altei femei.

„A fost un șoc pentru mine. Nu a fost sarcina de vină. Eu abia acum am aflat adevărul. El mă înșela de un an și ceva, în condițiile în care noi eram căsătoriți de doi ani. Deci el avea viață dublă, avea și soție și amantă. Voia să trăiască așa. Culmea, până și părinții lor știau de relație. Păi ce părinte ești tu când știi că fiică-ta umblă cu un om însurat? Umbla cu amanta de un an de zile sub ochii mei. Voia să trăiască și cu mine, și cu ea!’, a dezvăluit Claudia Ghițulescu, exclusiv pentru Click!.

„Eu m-am învinovățit pe mine, că m-am răcit și că am pierdut sarcina. Eram supărată, dar adevărul nu era ăsta. El trăia cu fata asta de mult timp. Eu m-am prins că e ceva cu el. Era mereu arțăgos, îmi căuta nod în papură. Plus că nu mă lăsa să mă uit în telefonul lui, îl ascundea că avea mesaje cu ea. Eu am aflat prima dată de la prietenii lui că mă înșela’, a mai spus Claudia.

Claudia Ghițulescu s-a hotărât să divorețeze pe cale amiabilă, la notar, însă Marian nu s-a prezentat, iar mai apoi i-a intentat proces.

Momentan, Claudia nici nu mai vorbește cu soțul ei și spune că nu au nimic de împărțit.