Radio Simplu

Cum sa iti decorezi foarte special un brad de Craciun artificial

Exista o traditie ca in fiecare an… si anume un brad de Craciun trebuie sa poarte cel putin un ornament nou, astfel incat abundenta si prosperitatea sa abunde in casa. Nimeni nu sustine ca este adevarat, cu toate acestea decorarea unui copac pentru aceste date incanta toate persoanele, de la cel mai mic la cel mai mare din familie si de aceea in fiecare an dorim ca acest brad artificial sau natural sa arate diferit.

Este adevarat ca preturile anul acesta s-au marit si ca ornamentele, brazii artificiali de Craciun si tot ceea ce are legatura cu Craciunul costa destul de scump… dar daca doresti sa economisesti, un brad artificial este o solutie pentru a nu mai cumpara brad de Craciun natural in fiecare an. De asemenea poti sa utilizezi toate acele obiecte decorative pe care le-ai folosit si in anul precedent si sa inlocuiesti doar cateva din ele.

Brazii de Craciun sunt, de obicei, in tonuri verzi, dar pentru a schimba complet aspectul Craciunului, poti alege sa schimbi culoarea brazilor. De exemplu, culoarea alba este o culoare frumoasa si placuta pentru pomul de Craciun, dar daca iti plac decoratiunile originale, nu ezita sa alegi culori vibrante si izbitoare.

Redimensioneaza: Daca detii un brad artificial foarte mare si vrei sa-l inlocuiesti, poti alege anul astaun pom mic.

Decor cu zapada artificiala

Decorarea unui brad de Craciun se poate face in multe moduri,  iar o optiune buna pentru a decora bradul pe care il plasam in interiorul casei este sa folosim zapada artificiala, deoarece zapada il va face sa arate la fel ca in cartile postale traditionale de Craciun. In acest articol te invatam cum sa decorezi bradul de Craciun cu zapada artificiala.

Spray de zapada: Poti obtine zapada spray de la orice magazin care vinde ornamente sau alte produse de Craciun. Cel mai bine este sa aplici sprayul dupa ce pomul este bine pozitionat. In acest fel, va da senzatia ca zapada a cazut si s-a acumulat pe copac. Trebuie doar sa pulverizezi zapada prin intinderea mainii cat mai departe de fata, astfel incat substantele chimice din produs sa nu ajunga la tine.

Un alt mod de a simula zapada pe copac este de a folosi bumbac. Pentru a face acest lucru, separa bumbacul pentru a forma fulgi si benzi si lipeste fulgii pe copac.

Alt metoda este sa aplica vata pe ramurile copacilor. Pune cat de mult doresti, dar fa-o departe de luminitele de Craciun, deoarece acestea pot topi vata, generand un gaz toxic.

Exista multiple forme de a impodobi un brad de Craciun artificial si a-i schimba complet look-ul fata de anul trecut cu bani putini sau chiar deloc. Alege sa folosesti trucurile de mai sus si cu siguranta bradul tau va capata o noua infatisare!