Radio Simplu

Cum s-au infectat cei doi soți din Blăgești cu COVID-19 Cum se muncea la Acces Direct. „Era focar, nimeni nu purta mască” „Am plecat la timp și…”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița de la Acces Direct și soțul ei, Viorel, sunt infectați cu noul coronavirus. Plimbați de la un spital la altul, cei doi au fost nevoiți să intre în carantină la domiciliu, după ce nu s-au găsit locuri pentru a fi spitalizați. Fosta asistentă de la Antena 1, Emily Burghelea, scoate la lumină detalii șocante din cadrul emisiunii care rupe audiențele.

Emily Burghelea a spus adevărul despre Vulpița și Viorel și despre modul în care se muncea la Acces Direct, în pandemie de COVID-19. Blondina este șocată de faptul că platoul de la Antena 1 a devenit un adevărat focar și foarte multe persoane au avut de suferit din cauza celor întâmplate.

La Acces Direct, nimeni nu ținea cont de măsurile impuse de autorități
La fel de sinceră și asumată, așa cum a fost mereu, Emily a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că echipa emisiunii Acces Direct nu respecta normele impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, nimeni nu purta mască și, mai mult de atât, după ce a făcut un live din platou, conducerea postului de televiziune a pus-o să șteargă live-ul cu pricina, pentru a nu se vedea neregulile din platou.

Vestea ca Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută. Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț…Sănătatea lor! Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități. Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă. În starea de urgență, când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise…Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască, era stigmatizat…” a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Ni se spunea că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească”
În aceeași notă de sinceritate, Emily ne-a mai declarat că echipa emisiunii era cea care considera că nimeni de acolo nu se poate infecta cu noul coronavirus, căci, considerau oamenii, este un circuit închis și sigur. Din păcate, nu a trecut prea mult timp și s-au confirmat deja primele cazuri pozitive de COVID-19 de la Acces Direct, iar acestea au fost urmate, în mod inevitabil, de altele…

„Ni se spunea că este un circuit închis și că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească, însă gândind la rece, șansele erau mari, foarte mari. Inevitabilul s-a întamplat. Acces Direct a devenit un focar de infecție iar acum, din păcate, multe persoane se confruntă cu virusul care a pus pe jar o planetă întreagă. La un moment dat, mi s-a cerut să șterg un live de pe Instagramul meu din cauza faptului că am filmat mai mult decât trebuia și s-a văzut în videoclipul respectiv că nimeni, dar absolut nimeni nu purta mască. Cred că încă mai am acel clip în telefon. Și eu am fost una dintre persoanele care și-au pus sănătatea în joc. Se pare că am demisionat la timp. Din nefericire, în urma mea au rămas oameni care acum suferă din cauza conducerii. Sper din suflet ca toate persoanele afectate să treacă cu bine peste acest hop. Le doresc multă sănătate și înțelepciune” a mai comentat fosta asistentă de la Antena 1, pentru CANCAN.RO.

A demisionat, dar pe Vulpița și Viorel nu i-a uitat
Deși a fost batjocorită de echipa emisiunii Acces Direct, amenințată și luată în râs chiar și de către Vulpița, cea de care a avut mereu grijă și pe care a considerat-o prietena ei, Emily Burghelea nu a rămas indiferentă atunci când a aflat că cei doi soți din Blăgești sunt infectați cu noul coronavirus.

Din câte am înțeles, chiar Veronica a fost cea de la care a pornit totul. Karma nu doarme. Ea a suferit din cauza politicii celor de la Acces Direct, iar acum se pare că, fără să vrea, a întors cumva “favorul”. Din păcate, au de suferit prea multe persoane nevinovate. Mi se rupe sufletul când mă gândesc.

Dumnezeu să îi aibă în grijă! Sper ca aceasta să fie o lecție pentru toată lumea. Virusul acesta este unul periculos. Poate este cazul să conștientizăm asta și să nu ne mai jucăm cu focul. E păcat!” a conchis Emily Burghelea. Sursa cancan.ro