Radio Simplu

Cum s-a filmat singura in baie la 44 de ani

Andreea Marin a lăsat orice rușine deoparte și s-a filmat în timp ce se schimba. Vedeta a făcut videoclipul în momentul în care se afla în baie și se machia, înainte de a ieși în oraș.

Andreea Marin s-a filmat în timp ce se schimba. Fosta zână a surprizelor se află în vacanță și continuă să își surprindă fanii cu postările de pe rețelele de socializare.

Andreea Marin s-a filmat în timp ce se schimba
Are 44 de ani, dar continuă să atragă toate privirile la evenimentele la care participă și este apreciată de fanii pe care îi are pe rețelele de socializare și care îi trimit mesaje la fiecare postare.

Andreea Marin este conștientă că arată foarte bine și nu se sfiește să se fotografieze fără machiaj. Recent, vedea s-a filmat în timp ce se afla în baie și se pregătea să iasă în oraș. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu decolteul la vedere, fosta zână a surprizelor le-a arătat admiratoarelor cum se aplică un machiaj perfect.

Postarea Andreei Marin a avut într-un timp scurt peste 36.000 de vizualizării, iar fanii i-au trimis mesaje în care au complimentat-o și au apreciat-o. Iată câteva dintre mesajele celor care o urmăresc pe Instagram:

„Super idee și neașteptată să te vedem atât de pământeană. Ești minunată oricum.”

„Iubesc să mă uit la dumneavoastră sunteți un model. Sunteți superbă pe dinafară dar cel mai important e că sunteți frumoasă și pe dinăuntru.”

„O femeie frumoasă! Atitudinea în tot ce faci și în tot ce porți completează această frumusețe.”

„Când ai înțeles ca punțin este de fapt mai mult decât de ajuns, iar modestia este stilul ce se poartă în toate sezoanele, ai câștigat. Cea mai frumoasă.”

„Foarte frumoasă și naturală, iar de deșteaptă sa nu mai spun.”

„Eu am văzut doar sutienul. Cred ca toți bărbații, dar nu au curajul să o spună. Sunt sigur că orice bărbat te dorește.”