Radio Simplu

Cum arată acum prima soție a fostului prezentator Mădălin Ionescu

Mihaela Coșerariu (44 de ani) și fostul prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu (49 de ani) au fost căsătoriți timp de nu mai puțin de 14 ani.

Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Ștefania (22 de ani) și Filip (16 ani). La cei 44 de ani ai săi, Mihaela arată absolut spectaculos. Are o siluetă suplă și un fizic tonifiat.

Cum arată acum prima soție a fostului prezentator Mădălin Ionescu
După despărțirea de prezentatorul TV, Mihaela a renunțat la lumea mondenă. Aceasta s-a decis să devină PR-ul unui club, totodată reprezentând și alte mici magazine cu articole vestimentare.
Cel mai recent, pe contul personal de Facebook, Mihaela a publicat o imagine în care este surprinsă în marginea unei piscine.

În fotografie, Mihaela poartă o rochie mini tip tricou cu imprimeu și o pereche de cizme cafenii din piele întoarsă și cu tocul gros.

Din imagini, Mihaela pare o fire efervescentă, pozitivă și plină de viață.

În luna martie a anului 2011, Mădălin şi Mihaela au decis să pună capăt mariajului. Divorţul a fost unul tumultuos, aceştia ducând o luptă aprigă pentru custodia copiilor. În cele din urmă, instanţa i-a dat câştig de cauză lui Mădălin Ionescu.
Mădălin Ionescu și jurnalista Cristina Șișcanu (35 de ani) sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună o fiică, Petra, în vârstă de doi ani.

„Cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu.

În realitate, acel cuplu nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme”, declara Cristina Șișcanu, în urmă cu ceva timp, pentru Ziare.com.
După divorțul părinților, Ștefania a ales să rămână cu tatăl ei
„L-am ales pe tata pentru că simțeam că avem o legătură pe care nimeni nu poate să o distrugă și de mică făceam totul numai cu tata”, spunea Ștefania, în 2016, potrivit Wowbiz.ro.

„Și Filip a ales, fiind foarte mic, să vina la mine. Nu poți să te opui voinței unui copil”, a adăugat prezentatorul TV.