Radio Simplu

Cum reușește Gabriela Cristea să dea kilogramele jos, după ce a născut a doua oară. Vedeta a dezvăluit secretul ei

GALERIE FOTO (2)

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru prima dată, și cum cu toții știm că nicio graviduță nu este ferită de kilogramele în plus, și frumoasa moderatoare a acumulat câteva, în timpul celei de-a doua sarcini.

Frumoasa Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară și a reușit să dea jos foarte multe kilograme, acumulate în sarcină. De asemenea, și la prima sarcină, cea cu Victoria, moderatoarea a slăbit rapid și a demonstrat că atunci când există voință, poți face absolut orice.

Într-o emisiune de televiziune, Gabriela Cristea a povestit acum ce anume a făcut pentru a scăpa de kilogramele în plus și cum se simte.

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc’” a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

Loading...