Radio Simplu

Bogdan Căplescu, mesaj emoţionant pentru Carmen Simionescu: „Tu şi cu fata sunteţi tot ce mi s-a întâmplat mai frumos în viaţă”

GALERIE FOTO (3)

Au devenit soţ şi soţie, iar viaţa lor pare una extrem de fericită! Carmen Simionescu şi Bogdan Căplescu abia aşteaptă ca micuţa lor să vină pe lume pentru a fi o familie completă. Recent, tânărul a publicat un mesaj emoţionant pentru soţia lui.

Bogdan Căplescu se simte cel mai fericit bărbat alături de Carmen Simionescu. Acum sunt soţ şi soţie, în curând vor fi părinţi şi aşteaptă cu nerăbdare să o strângă pe Sofia în braţe.

„Noaptea trecută am visat că erai a mea şi m-am trezit zâmbind pentru că mi-am dat seama că nu era un vis. Eşti deja a mea! Îţi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine, mulţumesc pentru fiecare moment în care respiri, exişti, gândeşti, trăieşti. Îţi mulţumesc că ştiu că fata mea e acum la tine şi tu ai grijă de ea mai bine decât mi-aş putea imagina vreodată.

Îţi mulţumesc pentru că acum câteva zile ai răspuns cu DA la întrebarea dacă vrei ca restul zilelor să le imparţi cu mine. Tu şi cu fata sunteţi tot ce mi s-a întâmplat mai frumos în viaţă. Îţi mulţumesc!

PS: acum e o Căplescu, aşa că aveţi grijă!”, a scris Bogdan Căplescu.