Radio Simplu

Cum îţi poţi activa hormonii care ard depozitele de grăsime

Hormonii stimulează grăsimile ca acestea să se topească. Și dacă vei obișnui cum să se activeze pentru aceeastă sarcină, vei avea doar de câștigat. Vei slăbi ușor, fără efort, vazând cu ochii.

Pur și simplu trebuie să ții cont de câteva reguli simple și efectele nu se vor lasă foarte mult timp așteptate.

Încearcă să reduci consumul de zahăr cât de mult poți. Sucurile cu acid, prrăjiturile, mai ales cele din comerț, dar chiar și unele variante făcute în casă, au doar calorii goale, care nu îți ajută în niciun fel organismul.

Ba chiar din contra îți fac și mult rău. De exemplu reduc activitatea pe care o au în mod normal hormonii pentru digestie. Cu alte cuvinte, organismul nostru depozitează ccaloriile consumate sub formă de grăsimi și nu le transformă în energie așa cum ar trebui.

Trebuie pur și simplu să renunți la toate alimentele dulci, dacă vrei să te bucuri de un proces de ardere al caloriilor mult mai intens decât dacă vei continua să le consumi. În plus, kilogramele se vor risipi mai ușor în lipsa surselor dulci de alimentație.

Nu uita cât de importantă este mișcarea pentru sănătate, dar și pentru procesul de slăbit. Exercițiile fizice făcute acasă, la sală sau chiar în aer liber reprezintă o altă cale prin care îți poți activa hormonii care au responsabilitatea de a arde grăsimile depozitate în corp.

De fiecare dată atunci când tu vei face mișcare, organismul tău va arde grăsimile și le va transforma în energie. Așa că e foarte simplă concluzia: fă cât de multă mișcare poți, cu orice ocazie, și îți vei ajuta organismul să lucreze eficient.

După ce vei include în viața ta mișcarea pe care o vei face din ce în ce mai des datorită faptului că vei observa chiar tu, pe propriul corp, cât de eficientă poate fi aceasta. Următorul pas este să îți faci ordine și în felul în care te alimentezi, pentru ca tot efortul fizic să nu fie în zadar.

Începe să consumi cereale integrale, fructe și legume. Acestea îți vor transforma corpul într-un automat care va arde singur grăsimile acumulate de-a lungul timpului.

În cazul oamenilor care suferă de obezitate, sau care chiar sunt supraponderali, nu va funcționa deloc strategia de a consuma din când în când aceste produse.

Corpul lor nu va avea rația necesară de calorii. Și în acest fel va fi obligat să se folosească de grăsimile acumulate doar ca toate organele să funcționeze în ritm normal.