Radio Simplu

Cum e vremea in Septembrie. Prognoza emisa de ANM

Cum va fi vremea in Septembrie. Mai sunt cateva zile si intram in prima luna de toamna. Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru Septembrie.

Vremea in Romania, in luna septembrie se situeaza in limitele normale.

Prognoza ANM

Prognoza meteo pentru perioada 31 august – 7 septembrie

In perioada 31 august – 7 septembrie, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in toate regiunile, posibil usor mai coborate in nord-vest, dar si usor mai ridicate in sud-est.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi excedentare in regiunile extracarpatice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza mteo pentru perioada 7 – 14 septembrie

In saptamana 7 – 14 septembrie, temperaturile medii ale aerului se vor situa in general in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana la nivelul intregii tari, posibil usor mai ridicate in regiunile sudice si sud-estice.

Citeste si articolul Alerta meteo! Romania, lovita iar de grindina si vijelii. Judetele afectate
Regimul pluviometric estimat pentru aceasta perioada va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Prognoza mteo pentru perioada 14 – 21 septembrie

In perioada 14 – 21 septembrie, media valorilor termice se vor situa in jurul celor specifice acestei perioade, in aproape toate regiunile tarii.

Cantitatile de precipitatii vor fi usor deficitare in jumatatea nordica a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.