Radio Simplu

Cum au petrecut Pepe și Raluca de Ziua Indrăgostiților

GALERIE FOTO (2)

Raluca și Pepe fac unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și ori de câte ori își fac apariția în public, cei doi atrag toate privirile. Raluca a purtat o rochie superbă decoltată, iar Pepe, elegant, a purtat cămașă și costum.

Cum au petrecut Pepe și Raluca de Ziua Indrăgostiților
Se pare că Raluca și Pepe au petrecut de Valentine`s Day într-un local luxos, de vreme ce aceștia și-au făcut apariția pe contul de Instagram în ținute extrem de elegante. Imaginea a fost postată de Pepe pe contul de Instagram și se bucură de mii de like-uri în doar câteva ore de la postare. În descrierea imaginii, Pepe a scris și un mesaj pentru frumoasa sa soție, ”I love you”, (n. red. te iubesc). Cu ocazia zilei îndrăgostiților, Raluca a purtat o rochie mov pal, cu elemente strălucitoare albe, însă ceea ce iese în evidență este, cu siguranță, decolteul adânc. De Ziua Îndrăgostiților, cei doi apar îmbrățișați.

Petrecere de pomină la lansarea piesei sale
Pepe și-a lansat recent cel mai nou single, și anume, piesa ”Tu n-ai suflet”, iar lansarea s-a lăsat cu o petrecere de pomină. În clubul în care Pepe, soția și câțiva prieteni au sărbătorit, Pepe a fost, fără doar și poate, sufletul petrecerii, încurajat să danseze și să cânte de frumoasa sa soție. Astfel că, Pepe s-a distrat mai toată noaptea, singurele momente de pauză fiind doar pentru a mai bea ceva. De asemenea, Pepe a cântat și câteva versuri din piesa ”Tu n-ai suflet”, care, după lansare, piesa a ajuns în trending pe YouTube.

“Eu ştiam că piesa o să fie ascultată şi apreciată de cei care mă cunosc, îmi urmăresc constant activitatea şi apreciază ceea ce fac. Ştiam că foarte multi dintre cei maturi se vor regăsi în mesaj”, mărturisea Pepe, atunci când a aflat de succesul piesei sale.

Loading...