Radio Simplu

CUM ARATĂ MARIANA NEGREA (63 DE ANI), PRIMA SOȚIE A LUI NICOLAE GUȚĂ. CU CE SE OCUPĂ

GALERIE FOTO (2)

Manelistul Nicolae Guță se numără printre cei mai controversați cântăreți din showbizul mioritic. La 51 de ani, el are 12 copii, iar șirul iubirilor pe care le-a trăit până acum l-a uitat de multă vreme. Totuși… primii fiori ai dragostei trăite de prima soție nu se uită niciodată… în unele cazuri, e drept. Mariana Negrea este prima nevastă a artistului și femeia care i-a dăruit cinci copii.

Cum arată Mariana Negrea (63 de ani), prima soție a lui Nicolae Guță

Ajunsă la 63 de ani, Mariana Negrea locuiește după divorțul de Nicolae Guță alături de copiii lor, în casa acestora din Petroșani. Prima soție a manelistului este pur și simplu adorată de toți membrii familiei. Recent, fiica ei, Nicoleta Guță, a postat pe conturile sociale o fotografie în care Mariana prepară cozonaci. După cum puteți vedea în imaginea din galeria foto a articolului, ea este îmbrăcată într-o bluză de trening și purtând pe cap un batic. Rudele și prietenii au scris în dreptul pozei din bucătărie câteva mesaje emoționante la adresa ei: “Toți mâncăm ce iese din mâinile tale!”/“Te iubim mult, ești o femeie nemaipomenită!”. Practic, prima nevastă a lui Nicolae Guță, alături de care a trăit 20 de ani, este casnică și are grijă nu doar de locuință, ci și de toți cei care îi sunt alături.

Nicolae Guță, tătă a 12 copii cu femei diferite

Cristina, actuala soție a lui Nicolae Guță, a născut cel de-al 12 moștenitor al manelistului. Micuțul Eden Nicolae a venit pe lume pe 26 iunie, iar părinții lui sunt foarte fericiți de când el a apărut în viețile lor. În plus, au apărut zvonuri potrivit cărora, de dragul nevestei, artistul a decis să treacă o parte din avere pe numele ei, adică un apartament de lux din București, dar și un cont cu zeci de mii de euro, relatează click.ro. Celebrul cântăreț s-a căsătorit în 2016 cu Cristina, care are 28 de ani.