Radio Simplu

Cum arată Loredana Groza în realitate, atunci când crede că nimeni nu e cu ochii pe ea!

Ca orice mâncare bună, dacă o condimentezi cât trebuie, place tuturor, dacă scapi prea multe prafuri, nimeni nu o mai vrea. Loredana Groza părea că a găsit rețeța perfectă. S-a reinventat, după o carieră muzicală cât n-au alții de viață, și toată lumea a văzut asta când a început să defileze cu noul ei corp de zeiță. Dacă se oprea aici, primea doar felicitări, însă decolteul ei a ajuns în ultima perioadă mai celebru decât multe melodii de-ale ei. Surpriză, însă! Pe stradă, când nu o vede nimeni, Loredana  nu mai este deloc atât de fericită pe cât se vede la TV sau pe internet. CIAO.RO are imagini în exclusivitate. 

Primele semne că Loredana Groza iese dintr-un cocon au fost pe la începutul anului, atunci când a publicat primele poze cu o față… nouă. Lumea a bănuit-o că a apelat la operații estetice, însă ea a negat, invocând că ceea ce o face să arate atât de fresh este de fapt, ce să vezi… meditația!

Secretul fumuseţii nu stă în operaţii. Nu ne naştem perfecţi, nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorinţa de a fi mai frumoşi şi nu doar fizic. În fiecare zi meditez şi mulţumesc pentru aceste daruri şi pentru oamenii din viaţa mea”, a explicat Loredana.

Loredana Groza pare câteodată de nerecunoscut