Radio Simplu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ieșit împreună la doar câteva zile de la anunțul divorțului

Divorțul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a uimit pe toată lumea, dar iată că la doare câteva zile de la anunț cei doi au ieșit din nou împreună. au fost prezenți la ziua de naștere a unei prietene.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ieșit împreună la doar câteva zile de la anunțul divorțului

Relația dintre Bianca și Alex pare a fi una fără tensiuni, deși s-au făcut multe speculații pe acest subiect. Amândoi au făcut pe rețelele de socializare postări acide, ia toată lumea a bănuit că sunt cu subînțeles. Acum cei doi au vrut să demonstreze tuturor că nu există resentimente și că se pot suporta unul pe celalălalt în continuare.

Alex si Bianca au zambit toata noaptea si s-au distrat impreuna. sursa foto: instagram
Alex si Bianca au zambit toata noaptea si s-au distrat impreuna. sursa foto: instagram

Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii și filmări de la ziua de naștere a unei prietene. Prezent la petrecere a fost și fostul ei soț Alex Bodi. Cei doi au stat separat, dar se pare că s-au distrat împreună. Alex a repostat fotografiile puse pe Bianca pe story. Au ciocnit împreună un pahar cu șampanie și se pare că au fost cu zâmbetul pe buze toată noaptea. O fi rost de o împăcare?

Alex este cel care a anunțat divorțul, acum câteva zile. Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.