Radio Simplu

Cum arată în viața reală soția lui Firicel din Las Fierbinți. Actrița Liliana Mocanu e de nerecunoscut

GALERIE FOTO (2)

În Las Fierbinți, este soția lui Firicel – o femeie simplă de la țară, în viața reală actrița Liliana Mocanu este o doamnă elegantă și o femeie împlinită.

Detalii despre viața actriței, care interpretează celebrul rol în serialul de la PRO TV, au ieșit la iveală și, cu siguranță, telespectatorii vor fi plăcut surprinși de lucrurile pe care le vor afla despre aceasta. Imagini cu actrița în galeria foto!

Liliana Mocanu, soția lui Firicel din Las Fierbinți, o femeie împlinită
Liliana Mocanu, alias soția lui Firicel din Las Fierbinți, a schimbat recent prefixul. Actrița a împlinit, pe 22 mai, 50 de ani de existență, iar, pe plan profesional, se poate mândri cu o carieră care durează de trei decenii.

În viața de zi cu zi, Liliana Mocanu este o doamnă elegantă, este actriță a Teatrului de Revistă Constantin Tănase, și mai presus de toate este un om împlinit.

„Fiica mea, Ana, a făcut 12 ani, e născută în aceeaşi lună cu mine şi e curcubeul din viaţa mea. Sunt fericită că mama are 83 de ani şi tata 88 de ani şi sunt bine, sănătoşi.

Sunt împlinită sufleteşte şi am timp să le fac pe toate deşi am un program extrem de încărcat. Nu ştiu ce va veni, nu vorbesc niciodată despre proiectele mele înainte de a se realiza şi sunt superstiţioasă„, a mărturisit ea, potrivit click.ro.

Viața i s-a schimbat total de când a devenit soția lui Firicel din Las Fierbinți
Rolul din Las Fierbinți a adus-o în fața telespectatorilor și a ajutat-o să câștige simpatia unui public numeros.

Au trecut ani buni, de când Liliana Mocanu a fost cooptată în acest proiect tv și ea mărturisește că viața i s-a schimbat total de când a intrat în distribuția serialului de comedie de la PRO TV.

„Viaţa mea a luat o altă întorsătură acum opt ani când am intrat în echipa serialului «Las Fierbinţi» şi de atunci lucrăm împreună. Acum suntem în pauză, dar vom începe în curând filmările sezonului 16 al serialului”, spunea Liliana Mocanu, recent, conform click.ro.