Radio Simplu

Ce mașină conduce acum Adelina Pestrițu. Și-a cumpărat un model de zeci de mii de euro

GALERIE FOTO (2)

Schimbările par să fie în toi pentru Adelina Pestrițu. Vedeta și-a achiziționat o nouă mașină, ce valorează mii de euro. Bolidul a fost unul pe placul acesteia, pentru că bruneta le-a dat chiar ea vestea cea mare tuturor, prin intermediul contului său oficial de Facebook.

Ce mașină conduce acum Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu și-a cumpărat o mașină nou-nouță, care i-a fost livrată cu mare fast, flori și șampanie de către reprezentanța la care a apelat. Vedeta și-a împărtășit bucuria și cu internații, iar fanii ei au apreciat postarea cu modelul de autoturism pentru care a avut de scos din buzunar zeci de mii de euro.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, fosta prezentatoare TV a anunțat că își vinde mașina. Veștile mari despre vedetă nu se opresc aici, pentru că aceasta a mai recunoscut că rolul de mămică e unul care i se potrivește perfect.

De aceea, Adelina Pestrițu și-a achiziționat o nouă mașina, un model destul de încăpător pentru întreaga familie. Și-a schimbat mașina și pentru că se gândește la al doilea copil, dar și fiindcă vrea ca micuța Zenaida să se bucure de mai mult spațiu.

Vedeta vrea să devină iar mămică

Adelina Pestrițu și-a achiziționat un autoturism Range Rover, iar un astfel de model nou, precum cel al vedetei, costă și peste 80.000 de euro. Se pare că aceasta nu se uită la bani când vine vorba de confortul familiei sale.

„Un început de săptămână perfect! Noua EDA și-a găsit familia, iar întâlnirea a fost una emoționantă. Nu neaparat pentru că este mașina mea preferată de când a apărut, ci pentru că acum suntem și mai nerăbdatori să-și facă apariția bebe nr.2, să ocupăm toate locurile. Abia aștept să o scoatem pe Zeny la o plimbare la munte

Livrarea a fost una care m-a lăsat fără cuvinte. Mai ales că nu știam de venirea ei în țară într-un timp atât de scurt. Mi-a pregătit o surpriză făcându-mi inima să-mi sară din piept. Flori, șampanie și baloane”, a scris Adelina Pestrițu, pe Facebook, în dreptul imaginilor cu noua mașina.