Radio Simplu

Cum arată Gabo, fiul de 10 ani al Gabrielei Spanic, otrăvit când era bebeluş de asistenta actriței. „Este un dar de la Dumnezeu!”

GALERIE FOTO (4)

Gabo, fiul actriței Gabriela Spanic are 10 ani acum și călătorește des cu mama lui, chiar dacă a rămas cu o serie de suferințe după ce fosta asistentă a mamei lui a l-a otrăvit când avea doar doi ani cu substanţe toxice. Maria Celeste Fernandez a şi primit condamnare de tentativă de omor.

Gabriela Spanic este una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele, fiind foarte iubită și în România, graţie telenovelei ‘La Uzurpadora’ (1998), în care a jucat dublu-rol. Însă, povestea ei de viață este una presărată cu drame: bărbatul cu care a făcut un copil nu a dorit niciodată să-l cunoască, nu l-a recunoscut și nici nu a fost alături de Gabo nici atunci când băiețelul a fost grav bolnav, în urma încercării Mariei Celeste Fernandez de a-l ucide.

În urmă cu opt ani, fosta asistentă a Gabrielei Spanic a vrut să o ucidă atât de actriță, cât și pe fiul ei, punându-le periodic otravă în mâncare. Băiețelul, care avea doar doi ani, a fost grav bolnav, însă a reușit să supraviețuiască, deși a rămas cu anumite afecțiuni ale stomacului.

Gabriela a luptat ani în șir pentru a-și salva copilul și postează frecvent fotografii cu Gabo și mesaje emoționante în care îi mărturisește băiețelului cât de mult îl iubește.

„Cu cea mai bună companie, fiul meu, un dar pe care mi l-a dăruit Dumnezeu. Te iubesc!’, a scris Gabriela Spanic în urmă cu câteva zile, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Gabo la Disneyland.