Radio Simplu

Cum arată acum Eugenia Șerban, frumoasa Renata din telenovela românească „Inimă de țigan”! A fost lovită de o boală cruntă!

GALERIE FOTO (2)

Eugenia Șerban, actrița în vârstă de 46 de ani care a interpretat rolul frumoasei Renata din „Inimă de țigan” a trecut prin momente dificile în ultima perioadă.

În urmă cu doi ani, actrița a renunțat la silicoane și a trecut printr-un coșmar și risca să își piardă viața dacă nu alegea extirparea ambilor sâni. Suferința prin care a trecut Eugenia Șerban și-au pus amprenta pe corpul actriței și era de nerecunoscut.

După scurt timp de la operație, „Renata” din telenovela românească „Inimă de țigan”, și-a revenit complet. A reușit să scape de cearcăne, a slăbit nu mai puțin de 11 kilograme și a început să ducă o viață sănătoasă.

Actrița Eugenia Șerban și-a pus silicoane când avea 29 de ani și a decis să le scoată câțiva ani mai târziu. După operația de înlăturare a implanturilor, sânii Eugeniei au început să se necrozeze. Din această cauză, actriță a fost nevoită să apeleze la o operație tipică cancerului la sân, de extirpare a țesutului afectat.