Radio Simplu

Cum arată fosta soție a lui Răzvan Simion în costum de baie. Diana este în vacanță cu copiii

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a făcut bagajele și a plecat împreună cu cei doi într-o vacanță de vis. Diana se bucură din plin de zilele călduroase de vară și plajă. După două nașteri, Diana Simion arată foarte bine în costum de baie.

Diana Simion și-a luat cei doi copii și au plecat într-o vacanță mult dorită. Ianca și Tudor au călătorit cu mama lor în Croația și Muntenegru și pare că se distrează de minune împreună. Fosta soție a lui Răzvan Simion arată din ce în ce mai bine și a pozat în costum de baie.

La 41 de ani, fosta soție a prezentatorului de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ are o siluetă de invidiat. Multe femei și-ar dori să aibă un abdomen plat precum cel al Dianei Simion.

Diana a acceptat cu demnitate despărțirea de Răzvan Simion
Femeia nu a mai avut de ales și a preferat să nu comenteze prea mult pe baza acestui subiect. Răzvan Simion s-a îndrăgostit nebunește de Lidia Buble și nu mai era cale de întoarcere la fosta soție. Între timp, cei doi copii ai prezentatorului TV de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și-au format o relație foarte bună cu iubita tatălui lor, după cum chiar Lidia a povestit. Diana Simion nu are nimic împotrivă, mai ales că au trecut trei ani de la despărțirea lor, iar fericirea copiilor ei este cea mai importantă pentru ea.

La un moment dat, în presă apăruseră informații, cum că Răzvan Simion ar fi încercat să se întoarcă acasă la cei doi copii, însă Lidia Buble a intervenit, moment în care Diana Simion a luat atitudine.

FOTO: Facebook