Radio Simplu

Andreea Bălan, totul despre nunta și botezul din septembrie: tradiții, rochiile de mireasă, nași, domnișoare de onoare!

La cinci luni de când a primit o nouă șansă la viață, după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan este din nou fericită. Într-un pictorial exclusiv alături de George Burcea și cele două fetițe, vedeta ne-a dat toate detaliile despre cele două evenimente importante din septembrie: nunta și botezul micuței Clara.

Vă pregătiți acum pentru două evenimente importante: botezul Clarei și nunta. Cum stați cu pregătirile?

Oricum trebuia să facem botezul fetiței și, cum stăteam eu în spital, am avut ideea să facem și nunta. Am stabilit că este pe 15 septembrie, iar acum suntem în pregătiri, e bine că am început din timp. Am ales locația – Le Château, decorul, rochiile de mireasă, tortul, candy barul, tematica. Se va numi Nuntă și Botez în Paradis, Paradis fiind ultimul meu show lansat. Vom avea aproximativ 250 de invitați.

În ce măsură veți respecta tradițiile?

Nu cunosc în detaliu toate tradițiile, dar, pe cât posibil, vom încerca, pentru că vrem să le facem fericite pe bunicile noastre. Și eu, și George mai avem în viață doar câte o bunică și e foarte important pentru ele să ne căsătorim în religia ortodoxă. Special pentru ele vom face slujba așa cum e, ca la carte. Bunica lui George vine de la Botoșani, bunica mea, de la Ploiești.

Practic, veți avea trei evenimente… Trebuie să faceți și cununia civilă… Nu?

O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta.

Cum vor arăta rochiile de mireasă?

Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză.

Cine vor fi nașii?

Nașii vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Dar domnișoare de onoare?

Domnișoare de onoare vor fi fetele mele, cele șase dansatoare ale mele. Prietenele mele de-o viață.

Foto: VIVA!, Instagram