Radio Simplu

Cum arată casa celei mai bogate știriste de la noi

GALERIE FOTO (3)

Andreea Esca și-a construit o vilă impresionantă pe malul lacului! Aici vine să-și petreacă timpul liber însoțită de prieteni. Iată cum arată casa celei mai bogate știriste de la noi:

Andreea Esca detine o vila pe malul lacului Snagov, acolo unde se relaxeaza in majoritatea weekend-urilor cu soare.

Andreea Esca are doua case de vacanta, una langa Sibiu, in comuna Porumbacu, la poalele Muntilor Fagaras, pe care a achizitionat-o in 2010, iar cealalta este la Snagov-Sat, pe malul lacului, pe care a cumparat-o in urma cu aproape zece ani.

Vila de la Snagov se umple aproape in fiecare weekend atat cu membrii familiei, cat si cu prietenii apropiati, care sunt invitati sa petreaca o zi sau doua la iarba verde. Esca a postat, la un moment dat, o fotografie din curtea ce da spre malul lacului, ce infatisa mai multe persoane luand masa. Vila are etaj, ferestre mari, luminoase, si ponton pentru ambarcatiunea familiei.

La un moment dat, paparazzii i-au surprins pe Andreea si pe sotul ei, Alexandre Eram, ducandu-se la o terasa de pe malul lacului cu barca.

In aceeasi zona, prezentatoarea stirilor Pro TV a cumparat si renumitul Drum al Pescarilor pentru a avea acces direct spre lac. Investitia se ridica la 1 milion de euro. Stirispeciale.ro pentru alte stiri de interes

Singurul inconvenient ar fi ca vila de la Snagov are o curte destul de ingusta, terenurile fiind destul de inghesuite in aceasta zona. Si intrarea in vila se face printr-o straduta la fel de ingusta, unde nu este loc decat pentru o singura masina.

Sursa: wowbiz.ro