Radio Simplu

Alexandra de la Insula Iubirii a născut. Prima fotografie cu micuța Ines!

GALERIE FOTO (2)

Bucurie fără margini în viața Alexandrei de la Insula Iubirii. Fosta concurentă a devenit mamă pentru prima dată. La scurt timp după naștere, vedeta a împărtășit cu fanii și prima fotografie cu micuța.

Alexandra de la Insula Iubirii a născut și a devenit mamă pentru prima dată

Bucurie fără margini pentru Alexandra Diconescu. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a devenit mamă pentru prima dată și este în culmea fericirii.

Alexandra de la Insula Iubirii a așteptat mult acest moment, iar ziua de astăzi nu o va uita niciodată. Fosta concurentă trebuia să nască de pe data de 24 februarie, de Dragobete, însă micuța s-a lăsat așteptată.

Alexandra de la Insula Iubirii s-a internat la mijlocul acestei săptămâni, sperând că o va aduce pe lume pe fetița sa în ziua de Dragobete. Lucrurile nu au stat deloc așa, iar micuța Ines le-a dat ceva emoții părinților săi.

Cu o zi înainte de naștere, Alexandra de la Insula Iubirii se amuza de situație și posta un mesaj în mediul online în care își întreba retoric fiica despre timpul pe care îl mai are de gând să-l petreacă în burtică.

”Nu are fata niciun stres. E bine la mami în burtică. Avem și loc că, deh, ne-am făcut singurele. Am ajutat-o pe mami să se îngrașe doar 25 de kilograme, nimic grav pentru înălțimea ei. Cred că nu-i place ce vremuri trăim, altfel nu înțeleg de ce se încăpățânează să nu vină”, a scris Alexandra de la Insula Iubirii. pe Instagram.

Alexandra Diaconescu a postat și prima fotografie cu micuța
Ei bine, așteptarea nu a fost ușoară, însă a meritat pe deplin. Se pare că totul a decurs excelent, iar Alexandra de la Insula Iubirii și fetița ei sunt cum nu se poate mai bine.

Imediat după ce a născut, Alexandra de la Insula Iubirii a împărtășit prima fotografie cu micuța cu familia și apropiații, dar și cu fanii săi, care au așteptat cu sufletul la gură marea veste.

”Bine ai venit pe lume, îngerașule. Abia aștept să te cunosc, baby Ines”, a transmis una dintre bunele prietene ale vedetei, la scurt timp după ce Alexandra de la Insula Iubirii a născut.