Radio Simplu

Cum arăta cântăreața Andra la debutul în muzică? Măruță s-a îndrăgostit de ea pe loc

GALERIE FOTO (2)

Acum este una dintre artistele mari ale României, căsătorită și cu doi copii. La începutul anilor 2000, însă, Andra încerca să-și facă loc pe o piață muzicală guvernată de 3 Sud Est, Andre, N & D, A.S.I.A, Hi-Q, etc. Piesa ei de debut, ”În noapte mă trezesc”, a atras atenția tuturor și a pus-o pe hartă drept o artistă promițătoare.

Însă, Andra era departe de a fi o artistă în toată regula. Deși avea calități vocale indubitabile, look-ul ei era unul ”neprelucrat”. Fără o echipa întreagă de specialiști în spate, așa cum are acum, artista se îmbrăca, se machia singură și tot ea decidea tot ce ținea de schimbările de înfățișare. Singurele sfaturi le primea de la tată și fratele său, ambii artiști cu experiență.

Multor persoane le vine greu să creadă că Andra avea, la debutul ei în muzică, un alt look decât în prezent. Artista, pe numele ei adevărat Alexandra, își purta părul extrem de lung și-ntr-o nuanță de roșcat închis. De altfel, la momentul în care s-a cunoscut cu Cătălin Măruță, Andra afișa acest look. Peste ani, cei doi au recunoscut că n-a fost tocmai dragoste la prima vedere, însă chimia a existat din prima secundă.