Radio Simplu

Cum arată acum, la doar 80 KG

GALERIE FOTO (2)

Cu ambiţie se pot muta munţii din loc! O demonstrează o femeie care a reuşit ceea ce pentru majoritatea reprezintă ceva de domeniul irealului: a slăbt 140 de kilograme într-un an şi jumătate!

În 2015, Adriana avea 39 de ani şi 220 de kilograme. Dar şi doi copii de crescut – un băiat şi o fetiţă. „Mă rog la Dumnezeu în genunchi cum sunt aşa, să mă trezesc a doua zi, să nu mor în somn, să rămână copiii mei pe drumuri”, mărturisea femeia la vremea respectivă

Ambiţionată de acest lucru, s-a pus pe slăbit. Mai întâi, a apelat la chirurg, după care la nutriţionist şi a urmat o dietă foarte strictă, bazată doar pe legume şi fructe. Urmarea? Acum, după un an şi jumătatea de regim, cântăreşte 82 de kilograme şi nu numai că a slăbit enorm, ci a ajuns foarte aproape de greutatea ideală!

Totodată, şi-a îndeplinit un alt vis, acela de a se angaja, un vis irealizabil la 220 de kilograme, dar devenit realitate la 82 kg. „Sunt un om împlinit şi la muncă, şi acasă. Dimineaţa mă trezesc la 5, le fac de mâncare la copii, plec la muncă, vin de acolo, spăl, dau de mâncare la păsări, la porc. Sunt un om normal în totalitate”, mărturiseşte Adriana.

DIETA CU PORTOCALE. Scapi de șapte kilograme în două săptămâni

DIETA. Nu susținem dietele extreme, care se bazează pe puține ingrediente și care promit rezultate spectaculoase, dar suntem conștienți că uneori ne dorim să slăbim câteva kilograme într-un timp foarte scurt. Pentru asta, există unele regimuri, care pot fi urmate pentru o perioadă scurtă de timp, ca să nu ne pună sănătatea în pericol, urmând ca după aceea să revenim la un stil de viață echilibrat, dacă nu vrem să ne îngrășăm la loc. Un astfel de exemplu este dieta cu portocale.

DIETA. Beneficiile portocalelor sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Aceste fructe, care fac parte din categoria citricelor, sunt bogate în vitamina C, care îmbunătățește sistemul imunitar si previne infecții diferite, precum și minerale – calciu, fosfor și fier. Ele conțin uleiuri utile și substanțe aromatice și elimină toxinele din organism. Nu mai spunem că portocalele sunt fructe extrem de gustoase, hidratante, cu un conținut scăzut de calorii (un fruct de 100 de grame are 47 de calorii). Dieta cu portocale este considerată una dintre cele mai eficiente. Iată cum arată meniul acestui regim de slăbire, pentru două săptămâni:

DIETA. Ziua 1
Mic dejun: o portocală, un ceai verde și o felie de pâine prăjită

Prânz: o portocală și un ou fiert

Cină: 2 roșii, 2 ouă fierte și o salată verde cu puțină zeamă de lămâie

Gustări: câte o ceașcă de chefir și câte o felie de pâine prăjită

DIETA. Zilele 2 și 3

Meniul este același, dar în loc de ouă fierte, mâncați mușchi de vită la grătar (sau piept de pui), scrie doctorquinn.ro.

Loading...