Radio Simplu

Cum arată acum actrița din Sclava Isaura:

GALERIE FOTO (4)

Actrița Lucelia Santos a devenit cunoscută la vârsta de numai 19 ani după ce a jucat rolul principal în telenovela „Sclava Isaura”. Au trecut 4 decenii de la difuzarea telenovelei, iar acum actrița de origine braziliană a ajuns la vârsta de 62 de ani.

După căderea comunismului românii au putut viziona pe micile ecrane diverse emisiuni, telenovele și seriale. Printre telenovelele care au ținut cu sufletul la gură publicul din România s-a numărat și „Sclava Isaura”. Actrița Lucelia Santos a jucat rolul principal, iar imaginea ea a rămas întipărită în mintea celor au vizionat cele 100 de episoade ale telenovelei.

Au trecut 40 de ani de la încheierea filmărilor și actrița de origine braziliană s-a schimbat foarte mult și a ajuns de nerecunoscut. Lucelia Santos a împlinit în luna mai a acestui an frumoasa vârstă de 62 de ani. Dacă în trecut actrița arăta impecabil și avea un trup de invidiat, acum doar zâmbetul mai amintește de aspectul care a ajutat-o în cariera cinematografică.

Lucelia Santos s-a concentrat în ultimii ani și pe alte domenii. Actrița a avut de-a lungul timpului roluri de scenarist, regizor sau producător. Lucelia Santos este o persoană foarte dinamică și nu a renunțat la sport nici la această vârstă, practicând yoga. De asemenea, actrița din Brazilia este activă în social media și joacă mai mult în piese de teatru.

Actrița a avut o carieră înfloritoare, dar nu se poate spune același lucru și despre viața sentimentală. Lucelia Santos s-a căsătorit în anul 1982, dar a divorțat după numai patru ani de căsnicie. După încheierea relației actrița a decis să fie singură. Ea a dezvăluit pentru publicația braziliană „O globo” că a devenit bunica unei fetițe adorabile în anul 2017. Lucelia are un fiu pe nume Pedro Neschling.

Actrița a pozat de două ori în revista pentru bărbați ”Playboy” în 1980 și 1981. Ambele ediții ale revistei au avut vânzări record. De-a lungul carierei Lucelia Santos a mai jucat în filme precum Bonitinha, mas Ordinaria (1981), As Sete Vampiras (1986) și Destino (2008).