Radio Simplu

CUM A RĂSPUNS BIANCA DRĂGUȘANU CÂND FIICA EI I-A PUS O ÎNTREBARE EMOȚIONANTĂ: “CÂT MĂ IUBEȘTI, MAMI?”

GALERIE FOTO (2)

Deși are doar trei anișori și aproape o lună, fiica Biancăi Drăgușanu i-a pus o întrebare extrem de emoționantă și importantă în același timp vedetei. După ce și-a revenit după episodul fericit, fosta prezentatoare l-a împărtășit cu fanii printr-o poză cu micuța ei prințesă, Sofia. Iar în dreptul imaginii, Bianca Drăgușanu a trecut atât întrebarea primită de la fetița sa, respectiv: “Cât mă iubești, mami?”, dar și răspunsul pe care i l-a oferit. 

Cum a răspuns Bianca Drăgușanu când fiica ei i-a pus o întrebare emoționantă: “Cât mă iubești, mami?”

Mai devreme sau mai târziu… fiecare părinte a trecut prin episodul emoționant în care propriul copil sau proprii copii l-a pus/l-au pus într-o situație delicată. Bianca Drăgușanu a trăit în urmă cu câteva ore această experiență, după ce fiica pe care o are cu fostul soț, Victor Slav, a întrebat-o: “Cât mă iubești, mami?”. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta i-a răspuns: “Până la Lună și înapoi de infinit de ori!”. Dialogul scurt, dar extrem de emoționant dintre cele două a fost făcut public de fosta prezentatoare, care a adăugat și câteva hastag-uri la postare, pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului.

“O frumusete de fetita are mami! Să fie sănătoasă și înțeleaptă 🙏🙏”, “Superbă!😘❤”, “E frumoasă, are cu cine semăna! Să fie fericiți și sănătoși ea și părinți!”, “Mica prințesă!!!”, “Să fiți mândre de voi, sunteți ca două stell de frumoase şi drăgălaşe #kING#FAMILY#LOV ❤” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.