Radio Simplu

CUM A VENIT ÎMBRĂCATĂ O BLONDĂ DE LICEU LA ȘCOALĂ. TOT CEI CARE AU VĂZUT-O AU RĂMAS FĂRĂ REPLICĂ. FOTO

GALERIE FOTO (2)

O blondă de liceu a reușit să iasă în evidență după ce a venit la școală mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Fata nu pare să aibă mai mult de 16 ani și poartă niște haine potrivite pentru actriță din filmele pentru adulți.

Imaginea a fost făcută publică de fostul fotbalist, Ilie Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook. El avertizează, totoadată și asupra pericolelor care pot veni cu un asemenea comportament.

„Dacă nu spunea cineva ca erau la școala, după decor, aș fi crezut ca sunt in vizita la șeful lor încarcerat la Jilava.

De vreo 15 ani, tot vedem imaginea asta in școlile din România. Educația precară primită de la părinți, folosirea fără minte a internetului și promovarea in spațiul public a unor non-valori au făcut sa ne “pricopsim” cu tot mai multe astfel de exemplare.

Mai vulgar decât în Amsterdam
Băieții, astăzi, își vopsesc unghiile și parul, poarta cercei și se epilează pe tot corpul, iar fetele se îmbracă mai vulgar decât “doamnele” din vitrinele din Amsterdam, și înjură mai urat decât prietenii mei din Rahova.

Totul pentru a capta atenția. Încotro ne îndreptam, oameni buni? Eu doar vreau sa salvez ce mai e de salvat…”, a scris Ilie Dumitrescu pe Facebook.

Fostul fotbalist a fost însurat de două ori, iar din cele două căsnicii au rezultat patru copii: Dani (31 ani) și Sică (26 ani) din căsnicia cu Nela, prima nevastă, de care a divorțat în 1993. Cu Letiția, cea de-a doua soție, de care a divorțat în 2007, Dumitrescu îi are pe Toto (22 ani) și Mayra (16 ani). Însă, cei patru nu sunt singurii copii ai fotbalistului din Generația de Aur. Acesta mai are o fiică în vârstă de 31 de ani, pe care nu a recunoscut-o niciodată.

Deși a știut de existența fetei, ba chiar a vizitat-o atunci când era mică, fotbalistul a uitat de existența ei în momentul în care s-a căsătorit cu Nela. Anii au trecut, iar Elisabeta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a se apropia de tatăl, dar mai ales de frații ei, pe care nici măcar nu îi cunoaște.