Radio Simplu

Culiță Sterp, planuri de căsătorie cu noua iubită? Gestul care i-a dat de gol pe îndrăgostiți!

Culiță Sterp are planuri de căsătorie cu noua iubită? Gestul care i-a dat de gol pe îndrăgostiți!

Așa cum bine știți, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai formează un cuplu de câteva luni bune. Dacă fanii celor doi artiști își doreau încă o împăcare, speranțele lor au fost năruite de noua relație a cântărețului, fapt ce a demonstrat că a trecut complet peste fosta lui parteneră.

Culiță Sterp, planuri de căsătorie cu noua iubită?
Așadar, soarele a răsărit din nou pe strada faimosului cântăreț. Acum, Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără domnișoară pe nume Daniela, de care este extrem de atașat.

Culiță Sterp a arătat că este îndrăgostit până peste cap de noua lui iubită, astfel că nu are nicio reținere în a se afișa cu aceasta în fața admiratorilor săi din mediul virtual. De curând, artistul i-a luat pe internauți prin surprindere, împărtășindu-le o fotografie romantică cu Daniela.

În imagine, cei doi porumbei stau așezați pe nisip, la malul mării, admirând frumusețile locului. Cei doi sunt îmbrățișați, dovadă că dragostea plutește în aer.

Gestul care i-a dat de gol pe îndrăgostiți

Ceea ce i-a pus cu adevărat pe gânduri pe fani a fost mărturisirea pe care iubita lui Culiță Sterp a făcut-o pe contul ei de Instagram, declarație pe care artistul a distribuit-o și el la InstaStory.

Mai exact, cei doi au transmis mesajul: „Așteptând cu nerăbdare viitorul”, lucru ce i-a făcut pe admiratori să se gândească dacă nu cumva cei doi au planuri de căsătorie. Momentan, acest aspect este știut doar de către ei, lăsând deocamdată totul la liberă interpretare.